top of page
Search
  • Writer's pictureYogasite Team

The Final Countdown


Ruim vijf maanden. Zo lang is het geleden dat we de deuren van onze studio hebben moeten sluiten. Zo lang is het geleden sinds we onze lessen compleet online moesten gaan aanbieden. Zo lang is het geleden dat we jou op regelmatige basis in ons (en hopelijk jullie) tweede thuis mochten verwelkomen.


Maar..... daar gaat verandering in komen! Eindelijk hebben de hoge heren en dames in Den Haag besloten dat wij weer open mogen!

Vanaf 19 mei zijn jullie weer welkom!


Tijd voor de final countdown!


Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe blij we hiermee zijn. Dus dat gaan we ook niet proberen. Daarvoor mag je naar de studio komen om te ervaren hoe blij we met jouw aanwezigheid zijn. We gaan het je laten zien. Natuurlijk zijn er wat praktische zaken die we met jullie willen en moeten delen om jullie bezoek aan de studio zo fijn en veilig mogelijk te maken. Deze vind je verderop in deze nieuwsbrief.


Dus, kom ervaren, kom beleven, kom thuis. Bij ons, bij Yogasite, bij jezelf.


Liefs,

namens team Yogasite,

Ellen, Joost & Silvana

 

Valenciaanse Yoga Walk

Tijdens de retreats die we in de heuvels bij Valencia organiseerden, was wandelen een vast onderdeel van de week. In de natuur, zon op je bol, bewust je stappen zetten en je ademhaling voelen. Opletten dat je niet van de heuvel af gleed. ;) Zonder doelen, zonder oordeel, één met de omgeving. We missen het. Dus..... ..... *drumroll please*.... ORGANISEREN WE EEN YOGA WANDELING! De Valenciaanse hike maar dan heerlijk lokaal in het centrum van Breda. Om alvast even te oefenen dat we elkaar weer in de ogen mogen kijken. ;) Donderdagochtend 13 mei (Hemelvaartsdag) wordt bij deze gebombardeerd tot Yogasite Yoga Walk morning. Reserveer samen met een vriend(in), of doe lekker solo mee, en combineer een stadswandeling met yoga.

 

Chakra cursus met Karimu

"Let's take the fuzziness out of the chakra system" - Karimu

Of je nu veel of weinig ervaring hebt met de chakras, het kan een uitdaging zijn om te ontdekken welke oefeningen voor jou geschikt zijn op dit moment in je leven. Daarom hebben we deze cursus met Karimu bedacht. Aan het einde van de cursus weet je hoe je jouw persoonlijke practice kunt inzetten om blokkades in je energiestroom aan te pakken. Jij weet wat jij moet doen om jouw lichaam de zorg te geven die het nodig heeft. Nieuwsgierig? Lees HIER meer over de cursus en schrijf je gelijk in!

 

Yogasite TV

U vraagt, wij draaien! Het draaien van de camera welteverstaan. ;) Want we kunnen wel stellen dat deze overuren heeft gemaakt het afgelopen jaar. In eerste instantie vooral voor live lessen, maar we kregen steeds meer vragen van jullie om ook de reguliere lessen als replay aan te bieden. Dus, zo geschiedde. We weten het: we gaan open. Dus de kans is groot dat je heel graag naar de studio komt. Maar, misschien vind je dat (nog) niet fijn. Of komen de tijden je niet uit. Of wil je online en offline combineren. Hoe dan ook, het is essentieel om te blijven bewegen: om gezond te blijven en de verbinding met je lichaam te blijven houden. Mocht je niet naar de studio kunnen of willen komen, is het daarnaast online ook mogelijk om - niet geheel onbelangrijk - de verbinding met ons te houden. It's a two way street: wij worden blij van jou en jij van ons. En ook dat is iets wat we weten: er is één virus waarmee we je heel graag blijven besmetten, en dat is het geluksvirus. <3 Naast de online live lessen, is er nu ook de mogelijkheid om lessen in de Replay te bekijken. Bij het uitsturen van deze nieuwsbrief staan er 16 yogalessen op Yogasite TV. En dat aantal blijft de komende tijd groeien. Heb je verzoekjes voor specifieke lessen die je graag als replay beschikbaar zou willen zien? Neem dan zeker contact met ons op via e-mail. Waar vind en boek je ze?

  • Op je laptop of computer via www.yogasite.nl/tv

  • Op je telefoon of tablet via de app van Eversports onder 'videos'

Video boeken via de website: - Klik op de les die je wilt doen (je kunt sorteren op docent of type les) - Log vervolgens in op Eversports met je account-gegevens - Selecteer je betaalwijze (abonnement, rittenkaart of losse online les) - Vanaf dat moment is de les 24 uur voor je beschikbaar Video boeken via de app: - Vanaf de Yogasite-homepage in de app, klik op 'details' en dan op 'videos' - Selecteer de video van jouw keuze - Selecteer je betaalwijze (abonnement, rittenkaart of losse online les) - Vanaf dat moment is de les 24 uur voor je beschikbaar Naast reguliere lessen, staan ook de lectures van Robert Boustany in deze videotheek. Ook wanneer je geen Teacher Training volgt, kunnen deze lectures onwijs waardevol voor je zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook fysiek aan de slag met Robert! In zijn extra lange Pralaya-based Ashtanga lessen neemt hij je mee in zijn fysieke practice. En hij doet regelmatig een dosis Robert-wijsheid cadeau. ;). Deze lectures en lessen zijn geen onderdeel van je abonnement en betaal je los.


 

18 views0 comments

コメント


bottom of page