CHAKRA CURSUS

Chakra’s zijn belangrijke energiepunten in het lichaam. De letterlijke vertaling vanuit het Sanskriet is: ‘wiel’. Elk chakra punt is dus een wiel van energie. Je kunt je voorstellen dat als het wiel door obstakels steeds vastloopt, het niet lekker draait en dus de energie niet goed stroomt. Elk chakra punt heeft specifieke eigenschappen.

Zelfs als je al veel kennis hebt over de eigenschappen van de verschillende Chakra’s, kan het alsnog een uitdaging zijn om ook daadwerkelijk iets met die kennis doen. Want welke yoga oefeningen kun je inzetten om aan de slag te gaan met de energiestroom in jouw eerste chakra? Welke meditaties zijn geschikt voor balans in je keelchakra en welke gewoontes veroorzaken de disbalans in je hart chakra?

Hoe je dat kunt doen? In een 7-weekse cursus met Karimu. Iedere week wordt een specifieke Chakra centraal gezet. Aan het einde van de cursus weet je hoe je jouw persoonlijke practice kunt inzetten om blokkades in de energiestroom aan te pakken. Jij weet wat jij moet doen om jouw lichaam de zorg te geven die het nodig heeft.

Deze cursus is ook voor jou wanneer je al bekend bent met het Chakra systeem maar nieuwe inspiratie kunt gebruiken om het op een andere manier in te zetten; voor jezelf of voor de studenten die je les geeft.

De cursus is live in de studio of via de Online stream te volgen. Je volgt deze cursus als reeks. 

Vanwege het beperkt aantal plekken in deze cursus is het belangrijk dat je als deelnemer zeker weet dat je alle lessen kunt volgen. Annuleren kan kosteloos tot twee dagen voor aanvang van de eerste les. 

Data

De huidige serie is al bezig. Wil je graag mee doen met de volgende cursus? Stuur ons dan een mailtje via info@yogasite.nl.

Tijden

19:30 tot 21:00 uur

Docent

Karimu Corbeek

Kosten

€ 117,- voor leden en € 137,- voor niet-leden. 

Er is plek voor maximaal 11 deelnemers