top of page
Search
  • Writer's pictureYogasite Team

Klaar voor de start... en dan?


Met iets nieuws starten kan best spannend zijn. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en doen wat je nog nooit gedaan hebt. Het enthousiasme en het vertrouwen waarmee je je besluit nam om met iets nieuws te beginnen, kan volledig wegsmelten als je eenmaal begonnen bent. Zo is het ook met yoga.

Wanneer je nog in de ontdekkende fase van yoga bent, kun je je voelen alsof je in een solo-versie van het spelletje Twister terecht bent gekomen. Want welke hand ging nu welke kant op? Hoe doe je die houding én blijf je ademhalen tegelijkertijd? Wat betekenen die yogatermen, zoals Uyajji? Wat moet je doen bij de Zonnegroet? En hoe kun je ontspannen, terwijl je hoofd zo vol gedachten is?

Van de enthousiaste beginneling, ben je beland in de fase van de ‘ontgoochelde leerling’, zoals ontwikkelingsexpert Ken Blanchard dat noemt. Dat is de fase waarin de meesten van ons het aanleren van iets nieuws opgeven. Zonder de vruchten ervan geplukt te hebben.

We kennen die fase als geen ander. En we weten ook dat het meer dan de moeite waard is om daar doorheen te gaan. Daarom vinden we het heel waardevol om samen met andere beginners eerst een aantal yoga basics te leren.

Bij Yogasite begeleiden we je daarom graag met aandacht, kennis en ervaring. Zodat je in alle rust een veilige basis legt voor jouw yoga practice. We bieden iedere nieuwe yogi daarom een introductieles, waarin we je laten kennismaken met yoga. Daarna adviseren we je in een intake-gesprek welke yogavorm aansluit op jouw behoefte en kun je een gratis proefles volgen. Én je kunt deelnemen aan een speciale introductie-cursus van 3 uitgebreide lessen, waarin je alle veelvoorkomende houdingen, termen en technieken stap-voor-stap leert.


Niemand die jou daarna nog laat afhaken bij ontgoocheling… ;)


Ben jij klaar voor de start? Boek dan een introductieles via het PROEFLES AANVRAAGFORMULIER of bel ons op +31 6 2001 38 48.

21 views0 comments

コメント


bottom of page