YOGA INTRODUCTIE CURSUS

In deze 3-weekse introductiecursus Yoga leer je de belangrijkste basisprincipes van yoga. Je ontdekt wat yoga voor jou kan betekenen: meer rust & ontspanning, sneller herstel, beter in je vel, bewuster leven... 

Als je nog niet zo bekend bent met yoga is het soms best lastig om alle aanwijzingen goed te volgen en loop je misschien ook tegen beperkingen in je lichaam aan. Je twijfelt regelmatig of je het wel goed doet. 

Bij Yogasite vinden we het heel belangrijk om je een goede Yoga-start te geven. Zodat je de positieve effecten van yoga écht gaat ervaren. Zodat je beter begrijpt waarom we in yoga doen wat we doen. En zodat je weet waar je op moet letten bij klachten of beperkingen.

In deze introductiecursus Yoga nemen we uitgebreid de tijd om een aantal basiselementen die je in een yogales tegenkomt, uit te leggen en te oefenen. Zoals bijvoorbeeld: - hoe zit ik goed rechtop, zonder pijn te ervaren? - welke opties kan ik kiezen als een houding nog niet lukt? - hoe adem ik op de goede manier? - hoe ga ik om met afgeleid worden tijdens de eindontspanning of meditatie?

Elke week behandelen we een aantal thema's:

Week 1: Ontspannen rechtop zitten & de zonnegroet

Week 2: Asanas (yogahoudingen) & de basisprincipes van yoga-ademhaling

Week 3: Asanas & Savasana (eindontspanning)

 

De cursus duurt 3 weken en volg je als geheel, zodat je een stevige basis hebt om je verder te verdiepen in yoga. De cursus is toegankelijk voor iedere aspirant of beginnende yogi.

Data

Nader te bepalen.

Docent

Ellen van der Valk

Kosten

€ 33,-

BELANGRIJK: Kun je er niet bij zijn op de geplande data? Neem dan contact met ons op zodat we samen met je kunnen kijken of je aan kunt sluiten bij een losse proefles of bij de volgende serie van deze introductie cursus.