nieuw-bij-yogasite

NIEUW BIJ YOGASITE?

We raden iedereen die nieuw is bij Yogasite (zonder of met yoga ervaring) aan om te starten met een algemene introductieles. In deze les wordt namelijk de basis gedeeld voor alle stijlen van yoga die we aanbieden. Je krijgt er uitleg over de ademhaling die we bij Yoga gebruiken, de zonnegroeten, belangrijkste houdingen en aandachtspunten, het doel van yoga, en de verschillende stijlen die we aanbieden. Een ideale les dus om mee te starten.


Komt het niet uit om bij een specifieke introductieles aan te sluiten? Of wil je liever al eerder starten? Dan kun je natuurlijk ook gelijk instromen in één van de reguliere lessen. We raden in dit geval aan om te starten met een EasyFlow les (fysiek wat rustiger) of een Yoga Flow les (fysiek wat pittiger).

Voor de introductieles zijn er yogamatten en yoga blokken te leen in de studio. Ook  is er voldoende reinigingsmiddel om deze matten en blokken na de les te reinigen. Neem zelf een deken of handdoek mee en eventueel een yogakussen als je deze hebt. Zorg dat je comfortabel zittende kleding draagt, waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Een introductieles of proefles is bij ons gratis te volgen. Schrijf je in door in het rooster op de les van jouw voorkeur te klikken.

Nieuwsgierig naar onze workshops

Interesse in één van onze TeacherTrainingen?