top of page
Sfeerfoto Yogasite 2019_foto Manon de Koning001.jpg

NIEUW BIJ YOGASITE?

Welkom! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. En dat je geïnteresseerd bent in yoga. 

We raden iedereen die nieuw is bij Yogasite (zonder of met yoga ervaring) aan om te starten met een algemene introductieles. In deze les wordt namelijk de basis gedeeld voor alle stijlen van yoga die we aanbieden. Je krijgt er uitleg over de ademhaling die we bij Yoga gebruiken, de zonnegroeten, belangrijkste houdingen en aandachtspunten, het doel van yoga, en de verschillende stijlen die we aanbieden. Een ideale les dus om mee te starten.


Komt het niet uit om bij een specifieke introductieles aan te sluiten? Of wil je liever al eerder starten? Dan kun je natuurlijk ook gelijk instromen in één van de reguliere lessen. 

Daarnaast bieden we een introductie cursus aan waarin je in vijf weken dieper in gaat op de basishoudingen, ademhaling en andere fijne weetjes om vol vertrouwen aan de reguliere lessen mee te doen.

Voor jouw eerste les zijn er yogamatten en yoga blokken te leen in de studio. Ook  is er voldoende reinigingsmiddel om deze matten en blokken na de les te reinigen. Neem zelf een deken of handdoek mee en eventueel een yogakussen als je deze hebt. Zorg dat je comfortabel zittende kleding draagt, waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Een introductieles of proefles is bij ons gratis te volgen. Gebruik de knop hieronder om je gegevens in te vullen en we nemen heel snel contact met je op.

bottom of page