top of page
Bianca_edited_edited.jpg

Cursus Yoga Fundamentals
Een introductiecursus voor nieuwe yogi's

In deze 5-weekse cursus Yoga Fundamentals leer je de belangrijkste basisprincipes van yoga, zodat je jouw wekelijks lessen veilig en met vertrouwen kunt volgen. 

Als je nog niet zo bekend bent met yoga is het in een yogales soms best lastig om alle aanwijzingen goed te volgen en loop je misschien ook tegen beperkingen in je lichaam aan. Je twijfelt regelmatig of je het wel goed doet.

In deze cursus Yoga Fundamentals nemen we uitgebreid de tijd om je mee te nemen in een aantal elementen die je tijdens de yogalessen regelmatig tegenkomt. Zoals bijvoorbeeld: hoe zit ik goed rechtop, zonder pijn te ervaren? Of welke opties kan ik kiezen als een volledige zonnegroet nog lukt? Of hoe ga ik om met afgeleid worden tijdens de eindontspanning of meditatie?

De cursus wordt gegeven door Bianca Schutjes. Met een flinke dosis aan ervaring en een gedegen opleiding in India leert ze je met liefde en passie de basisprincipes van yoga. 

De cursus duurt 5 weken en volg je als geheel, zodat je een goede basis hebt om je verder te verdiepen in yoga. De cursus is toegankelijk voor iedere aspirant of beginnende yogi.

Data:  

Dinsdag 08-03-22

Dinsdag 15-03-22

Dinsdag 22-03-22

Dinsdag 29-03-22

Dinsdag 05-04-22

 

Tijd:   

19:30 - 21:00 uur

 

Docent:

Bianca Schutjes

Kosten:

Deze cursus is inbegrepen in het abonnement van Yogasite en voor leden dus te boeken met je abonnement (5 credits) of 10-rittenkaart (5 ritten). Ben je nieuw bij Yogasite? Dan betaal je de losse cursus-prijs van € 75.

bottom of page