top of page
veda-ela.jpg

The Power of Gentleness

Yoga Workshop met Veda Ela

Moeilijke tijden vragen om een diepgaande practice gebaseerd op rust en dapperheid. Zodat we gefocust kunnen blijven, los kunnen laten wat ons niet langer dient en te handelen vanuit geduld en aanpassingsvermogen.

 

In deze workshop verkennen we de kracht van 'Gentleness' (zachtheid) voor onszelf en anderen door middel van Yin & Restorative Yoga, Yoga Nidra en Meditatie.

Restorative yoga leert ons de kunst van rust en zorg voor onszelf en daarmee voor anderen.

 

Door Yin komen we in contact met onze vrouwelijke energie. Om zo de rand te vinden, ons er aan over te geven en kalm te zijn.

Tijdens de beoefening van Yoga Nidra (ook wel "yogi-slaap" genoemd, een staat van hypnose) planten we het zaad van de intentie: wat we graag in ons leven zouden willen zien opbloeien.

 

In deze workshop mag iiedereen de magie ervaren van een plek om fysiek, mentaal en spiritueel te ontspannen, op te laden en te helen.

De workshop wordt in het Engels gegeven.

Over Veda Ela

Internationale yogadocent en danseres Veda Ela deelt haar yoga-pad met veel passie. Ze heeft tientallen jaren ervaring en helpt mensen weer in contact te komen met hun lichaam, geest en ziel om zo meer duidelijkheid en plezier terug te krijgen in hun leven. 

 

Je kunt meer informatie over Veda Ela vinden op onze en haar website: www.vedaelayoga.com

Datum

Donderdag 13 April 2023

Tijd

19.00 - 22.00 uur

Docent

Veda Ela

Kosten

€ 40,- voor leden

€ 45,- voor niet-leden

bottom of page