top of page
Landingspagina stichting.jpg

STEUNFONDS

We willen dat iedereen yogalessen moet kunnen volgen. Ongeacht wat je financiële situatie ook is. 

Het geheim van leven, is geven. Omdat we steeds meer verhalen horen van mensen die het niet meer kunnen betalen om eens in de week een yogales te volgen en er aan de andere kant genoeg mensen zijn die het financieel goed hebben, willen we hier de verbinding maken. Waardoor het geld kan stromen, van een plek van overvloed naar een plek van tekort. 

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Heb je wat extra's over? Doneer dit via de doneer-button hieronder onder vermelding van <buddy donatie>. Gebruik je liever geen Paypal? Maak dan het bedrag naar ons over op rekeningnummer NL77 TRIO 0320 0732 38, ook onder vermelding van <buddy donatie>. Of mail ons. Ook als je - bovenop je abonnement - maandelijks een beetje extra wilt geven. Elke cent telt! Het geld dat we ontvangen, gaat direct als bijdrage naar de abonnementen van mensen die het niet meer kunnen betalen om lessen te volgen.

Ben jij één van die mensen die wel wat hulp kan gebruiken? Laat het ons weten via het formulier *aanvraag financiële steun* op deze pagina. Onder het formulier zie je de voorwaarden staan voor het ontvangen van de bijdrage. Daarnaast is het potje met beschikbare middelen beperkt. En dus willen we je vragen om stil te staan bij de reden van jouw aanvraag en je motivatie om steun te ontvangen. Daarom stellen we je in het contactformulier een aantal vragen. 

Heb je vragen? Bel ons op 06-20013848 of mail ons op info@yogasite.nl

Doneer wat je kunt missen via de knop hieronder:

PayPal ButtonPayPal Button

Of stuur ons een mailtje met jouw gewenste bijdrage.

Aanvraag financiele steun

We hebben je bericht ontvangen! We nemen snel contact met je op.

Hoe werkt het?

  • Je kunt een aanvraag doen voor een abonnement met financiële steun. 

  • Je kunt geen aanvragen doen met terugwerkende kracht.

  • Je aanvraag is persoonlijk en niet overdraagbaar.

  • Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, kun je maximaal 6 maanden lang 1 les per week volgen met deze financiële steun.

  • Je eigen bijdrage voor dit abonnement is € 12,50 per maand.

  • Na 6 maanden kun je opnieuw een aanvraag doen.

  • Wanneer je binnen de looptijd van de steun weer in de gelegenheid bent om een regulier abonnement te betalen, geef je dit aan ons door zodat we je abonnement kunnen omzetten.

  • Als er meer aanvragen zijn dan beschikbaar budget, kom je op de wachtlijst.

  • Stel je vragen via info@yogasite.nl of bel ons op 06-20013848.

bottom of page