top of page
Rooster Robert Boustany Live at Yogasite.jpg

ROBERT BOUSTANY
LIVE AT YOGASITE!

Met grote vreugde en liefde kondigen we aan dat Robert Boustany na drie jaar in Nederland zal zijn! Hij zal een aantal dagen live docententraining geven in onze Yogasite Studio om zijn yogawijsheid en liefde met je te delen.

Aangezien Robert de hoofdleraar is van onze 200- en 300-urige lerarenopleidingen, zullen sommige van zijn trainingsdagen exclusief worden besteed aan onze huidige studenten. Andere dagen zijn open voor iedereen die geïnteresseerd is om Robert te ontmoeten en zijn wijsheid en kennis te delen. Elke dag heeft een thema en een instapniveau.

Op deze pagina lees je alles over het programma, welke dag voor wie interessant is en hoe je je ticket kunt reserveren.

Programma overzicht

Voor een snel overzicht van de Trainingsdagen onder leiding van Robert kunt u onderstaand lesrooster bekijken. Scroll verder naar beneden voor meer gedetailleerde informatie over elke dag.

Robert Boustany.jpg

Dinsdag | Celebration of Yoga


"Celebration of Yoga" is een avondworkshop van twee uur onder leiding van Robert Boustany. De workshop heeft de vorm van een warm en inspirerend feest met kaarsen, muziek, zang en beweging. Het is een avond om samen het leven te vieren en te voelen dat we allemaal verbonden zijn.

Instapniveau: De workshop staat open voor mensen met alle niveaus in yoga

Woensdag | Foundation of Teaching Pralaya Yoga


Op deze dag zal Robert een hele dag hosten, speciaal en alleen voor degenen die momenteel zijn ingeschreven voor de 200H Yoga Docentenopleiding bij Yogasite of degenen die in de afgelopen zes maanden zijn afgestudeerd. Tijdens deze Teacher Training-dag zal Robert ons leren hoe we Pralaya Yoga en de principes ervan kunnen onderwijzen. We zullen verschillende series niet-conventionele asana's doornemen en de details onderzoeken die erin te vinden zijn. Dat zal ons helpen beter te begrijpen hoe de uitlijningsprincipes zowel gezamenlijke veiligheid als effectieve opening van de verschillende lagen van het lichaam creëren.

Instapniveau: momenteel ingeschreven voor de 200-urige yogadocentenopleiding bij Yogasite of in de afgelopen 6 maanden afgestudeerd.

 

Donderdag | Energetics

 

Voor studenten die hun 200H & 300H Teacher Training bij Robert Boustany al hebben afgerond, hebben we inspirerende dagen van permanente educatie. Tijdens deze Teacher Training-dag maakt Robert ons wegwijs in het vak Energetica. We zullen het onderwerp levensenergie binnen de context van yoga onderzoeken op de bekende niet-lineaire manier van lesgeven waar Robert om bekend staat.

Instapniveau: Voltooide 500H Yoga Docentenopleiding bij Yogasite.

Vrijdag | Pralaya Yoga and Original Himalayan Practices


Op deze dag zal Robert een hele dag hosten, speciaal en alleen voor degenen die momenteel de 300H Yoga Docentenopleiding volgen. Tijdens deze Teacher Training Day zal Robert ons wegwijs maken in de verfijningen van Pralaya Yoga en authentieke praktijken uit de Himalaya, zoals pranayama en meditatie. Meteen na de pelgrimstocht met zijn leraar Swami Vidyadhishananda zal Robert zeker geïnspireerd zijn om deze bijzondere wijsheid met ons te delen. De dag zal een combinatie zijn van begeleid oefenen, uitleg van theorieën, mooie verhalen en inspiratie.

Instapniveau: momenteel ingeschreven voor de 300H Yoga Docentenopleiding bij Yogasite.

Zaterdag | Restoring Your Life Force with Pralaya Yoga


Deze Teacher Training Day is toegankelijk voor alle niveaus en voor yogadocenten uit verschillende tradities en stromingen. Voor studenten van onze 200H- en 300H-programma's tellen deze contacturen mee voor uw certificering. Tijdens deze dag leert Robert ons hoe yoga kan helpen om je levensenergie (prana) te behouden en te vergroten. Enkele aspecten die aan bod komen zijn asana's, pranayama en meditaties. Ze gaan mee in de niet-lineaire inspiratieverhalen en inzichten van Robert.


Instapniveau: open voor alle niveaus.

Zondag | Yoga Therapie


Deze Teacher Training-dag staat open voor al onze studenten en afgestudeerden van onze Teacher Trainingen en ook voor yogadocenten uit verschillende tradities en lijnen. Voor studenten van onze 200H- en 300H-programma's tellen deze contacturen mee voor uw certificering. Tijdens deze dag zal Robert zich richten op de oorzaak en genezing van veelvoorkomende blessures door middel van Pralaya Yoga Therapie. Robert zal ons leren hoe fysieke pijn en pijn in verband kunnen worden gebracht met emotionele trauma's en hoe asana's, pranayama en meditatie kunnen helpen bij het vrijgeven van energetische blokkades als een kans op genezing.


Instapniveau: open voor alle niveaus.

bottom of page