top of page
Search
  • Writer's pictureYogasite Team

Nieuwsbrief: Coming home


Lieve jij,


Thuis komen kun je op zoveel verschillende manieren. Het eerste waar je aan kunt denken is jouw huis als thuis. De basis van een dak boven je hoofd, veiligheid op jouw eigen plek met de dingen die jou bekend zijn. Je kunt ook thuis komen op een plek die je helemaal niet zo goed kent. Zo was het voor ons, de eerste keer dat we onze casa in Valencia zagen. Het voelde meteen vertrouwd. En natuurlijk kun je thuis komen bij mensen. Je voelt je verbonden, onderdeel van elkaars gevoelens en ervaringen, omdat je je zo op je gemak voelt bij de ander.


En dan is er bij jezelf thuis komen. Het ultieme thuiskomen. Innerlijk geluk, blijdschap en tevredenheid vinden, dat wat we zo vaak buiten onszelf zoeken. Niet altijd een makkelijk proces, omdat je soms door weerstand en onrust heen moet. Maar zo rewarding wanneer je het ervaart.


Het afgelopen jaar heeft voor ons in het teken gestaan van thuiskomen, op alle mogelijke manieren. We zijn druk bezig geweest om van Yogasite nog meer een thuis te maken voor je. Met een uiterlijk dat aan sluit bij het innerlijk. Met een team dat voor je klaar staat. Waarbij we hopen dat jij direct bij aankomst al instant happiness en rust ervaart. Of je nu voor de eerste of de 500e keer bij ons binnen loopt.


Met ons nieuwe uiterlijk en ons vertrouwde innerlijk nodigen we je uit om thuis te komen. Bij jezelf, bij Yogasite op de mat. En daar met aandacht aanwezig te zijn met dat wat is. In jezelf. Jouw thuis.


In deze nieuwsbrief nemen we je mee in onze plannen voor het najaar. Plannen waarmee jij alle ruimte krijgt om thuis te komen bij jezelf.


Met warme groet,

namens Team Yogasite,

Ellen & Joost


Last Minute!

Onze tickets zijn geboekt! 17 september a.s. starten we met een prachtige groep mensen met onze eerste retreat in bijna 2 jaar ... Wat hebben we er zin in. En, jij kunt nog mee! We hebben last minute 1 plekje beschikbaar gekregen. Sluit jij aan voor een weekje thuis komen bij jezelf in de prachtige heuvels van Valencia? Lukt september niet meer? No worries! We hebben dit jaar nog een retreat op de planning, namelijk van 1 t/m 5 november. Voor meer informatie over het retreat, KLIK OP DEZE LINK. Of stuur ons een mailtje!


Are you ready for this?!


Laura Verstraaten | di 14, 21 & 28 september 2021 | 19:00 - 20:30

Tijdens deze workshops hoor je meer over het ontstaan van Lu Jong, het Tibetaans Boeddhisme, Tulku Lobsang en de Tibetaanse geneeskunst. Je leert alle oefeningen, ontvangt een hand-out waarmee je thuis aan de slag kunt, en… je maakt kennis met Kum Nye, een zachte massage over de kleren heen. Je leert te geven en te ontvangen. Je kunt deze workshops los of als serie volgen.

 

Mini Retreat: Ontspannen in spannende tijden Natasja Hoogenboom | zo 26 september 2021 | 10:00 - 15:30 Vind jij de woorden van de docenten ook altijd zo inspirerend? Zou je er eigenlijk weleens verder over willen mijmeren? Deze dag krijg je de kans om dit samen met Natasja te doen. Ze gebruikt de 3 Principes als uitgangspunt. En het mooiste hiervan is: je hoeft helemaal niets te doen!

 

Meditatie | Ontwikkel je persoonlijke practice Karimu Corbeek | do 7, 14, 21 en 28 oktober & 4 november 2021 | 19:00 - 20:30 In deze cursus neemt Karimu je mee op weg om je eigen meditatie practice te creëren of te verdiepen. Hij helpt je ontdekken wat meditatie is en wat het niet is. Hoe je meditatie in kunt zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Passend bij waar je nu staat.

 

Chakra cursus | Leer hoe je jezelf in balans brengt en houdt Karimu Corbeek | do 11, 18 en 25 november & 2 en 9 december 2021 | 19:00 - 20:30 Iedere week staat een specifieke Chakra centraal. Aan het einde van de cursus weet je hoe je jouw persoonlijke practice kunt inzetten om blokkades in jouw energetische systeem aan te pakken. Jij weet wat jij moet doen om jouw lichaam de zorg te geven die het nodig heeft.

 

Introductielessen za 18 september | wo 29 september | za 16 oktober | wo 3 november In deze introductieles maak je als beginner kennis met yoga. Onder professionele begeleiding door Natasja, een ervaren yogadocent van Yogasite. Je leert de basis van houdingen, ademhaling en ontspanning op een rustig tempo met een heldere uitleg. De les helpt je om te ervaren wat yoga voor jouw welzijn kan betekenen.

 

Introductiecursus (start begin oktober) In deze *cursus Yoga voor beginners* nemen we uitgebreid de tijd om je mee te nemen in een aantal elementen die je tijdens de yogalessen regelmatig tegenkomt. Zoals bijvoorbeeld: hoe zit ik goed rechtop zonder pijn te ervaren? Of welke opties kan ik kiezen als een volledige zonnegroet nog niet lukt? Of hoe ga ik om met afgeleid worden tijdens de eindontspanning of meditatie?Wist je dat ... ?

  • Vanaf 1 oktober starten we met een nieuw rooster! Uiterlijk 20 september staat dit nieuwe rooster in Eversports.

  • Alvast een sneak peak into het nieuwe rooster: Yin Yoga is back! Op donderdagavond én zaterdagochtend komt deze les terug op het rooster.

  • Voor alle liefhebbers van Pralaya Yoga: iedere donderdagmiddag van 16:15 - 18:15 geeft Robert - de mastermind achter Pralaya - een XL Pralaya les. Dé les om te volgen wanneer je toe bent aan meer spierbalans en het openen van bindweefsel- en energielijnen.

  • De komende weken krijgt ons Yogasite Café een upgrade. We gaan wat experimenteren met de menukaart zodat we vanaf 1 oktober volle bak service kunnen bieden aan je, voor en na jouw yogales. 💪🏼

  • Hou onze socials in de gaten! We hebben een oplossing voor de verzameling schoenen die tijdens de lessen voor de zaal staan en de kick-off hiervan delen we binnenkort met je. ;)

Denk je mee?

Yogasite staat voor persoonlijke ontwikkeling, ontdekking en groei. En we vinden het leuk om je de mogelijkheid te geven aan alles op dit vlak te proeven. Daarom zijn we heel nieuwsgierig of er workshops zijn die je graag zou willen volgen, maar die nu niet bij ons aangeboden worden.


Denk hierbij aan ademsessies, Sjamanisme, gezond koken, Tarot kaarten lezen, Ayurveda, mannencirkels ... noem het maar op! Dus heb je iets waar je nieuwsgierig naar bent, wat je graag bij jouw yoga-thuis zou willen ervaren? Let us know!


19 views0 comments

Comments


bottom of page