Femme promo 2.jpeg

Femme Flow Workshop

Femme-flow is een geleide dans op prachtige muziek, die vrouwen verbindt met hun vrouwelijke sensuele flow van binnenuit. 

 

Femme neemt je graag mee op reis in jezelf, je vrouwenlijf. Je vrouwenlichaam dat zoveel wijsheid, genot, plezier en creativiteit kent. 

We beginnen de dans naar binnen gekeerd om je te verbinden met jezelf. Vanuit hier kun je vrouwelijke energie voelen, je sensualiteit ervaren en bovenal vieren! 

 

Authentieke sensualiteit gaat niet over sexy zijn of dansen voor jou of een man (alhoewel dat ook heel tof is ;-) maar je verbinden met je innerlijke flow, vanuit je vrouwelijke centrum, je bekken. Het gaat om het wakker maken van je “senses” zodat je nog meer kunt voelen. Je danst echt voor jezelf. 

 

Over Femme: 

Ik houd van dansen! Ik ontdekte op de dansvloer dat veel mensen (zowel mannen als vrouwen) inclusief mezelf, zich bezighouden met anderen. Ze bewegen vaak vanuit hun hartcentrum. Toen ik me eerst op mezelf ging richten, en met name op mijn tweede chakra, merkte ik dat de dans veel gegronder was, meer compleet én ook meer sensueel. 

 

Voel jij ook de behoefte om:

- een intiem moment met jezelf te hebben?

- je te verbinden met je vrouw-zijn?

- nog beter te voelen, je “senses” te ontwaken?

- te zakken in je lichaam om volledig te ontspannen?

 

En bovenal om:

- plezier te beleven vanuit je lijf op fijne muziek?

 

Zorg ervoor dat je in je “dress to impress” outfit komt. Een outfit waarin jij je lekker voelt. Dof jezelf heerlijk op. Niet voor iemand anders, maar echt voor jezelf ;-)

 

Data

Vrijdagavond 26 november

Tijd

20:00 - 22:00 uur

Docent

Femme

Kosten

€ 30,-