top of page
workshops

WORKSHOPS & EVENTS

We organiseren regelmatig inspirerende, ondersteunende en leuke workshops en cursussen. Alles wat gepland staat, zie je hieronder. Klik op de foto om meer te lezen over de specifieke workshop of cursus. 

 

Wil je je liever direct aanmelden zonder gedoe? Doe dat via de knop hieronder!

Yoga Nidra & Pranayama Training

In de TeacherTraining Yoga Nidra & Pranayama Fundamentals leer je wat Yoga Nidra en Pranayama is en er les in te geven. Bovendien krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen. Deze Training bestaat uit twee modules: Fundamentals 1 en Fundamentals 2. 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een systematische oefening waarin je begeleid wordt van 'grof naar subtiel gewaar zijn'. Yoga Nidra kan diepe ontspanning teweeg brengen op o.a. fysiek, mentaal en emotioneel niveau...

Pranayama

Pranayama kun je uitleggen als adembeheersing, maar de term omvat veel meer. Via de adem kun je je systeem beïnvloeden op verschillende manieren...

Fundamentals 1 | 15 - 17 September 2023

Fundamentals 2 | 30 Sept and 1 Okt 2023

Live Teachings van Robert Boustany

In Augustus komt Robert Boustany weer naar Breda om een week live Teacher Training te geven in de Yogasite studio. Als grondlegger van Pralaya Yoga, uitgebreid getraind door talloze bekende yogi's en leraren en met ruim 50 jaar ervaring, kunnen we veel van Robert leren. 

Thema's rondom het verlichten van chronische pijn door het inzetten van Yogatherapie, de integratie van Yoga in de Westerse Geneestkunst, de oorsprong van Kundalini en nog veel meer andere onderwerpen zullen aan bod komen.

Lees verder om het volledige programma in te zien en jouw plek te reserveren.

bottom of page