We organiseren regelmatig inspirerende, ondersteunende en leuke workshops en cursussen. Alles wat gepland staat, zie je hieronder. Klik op de foto om meer te lezen over de specifieke workshop of cursus. 

 

Wil je je liever direct aanmelden zonder gedoe? Doe dat via de knop hieronder!

WORKSHOPS

img_5086-large_edited.jpg

Introductiecursus met Bianca

In deze 5-weekse introductiecursus Yoga leer je de belangrijkste basisprincipes van yoga. Je ontdekt wat yoga voor jou kan betekenen: meer rust & ontspanning, sneller herstel, beter in je vel, bewuster leven ...

Meditatie cursus 2021.jpg

Meditatie | Ontwikkel je persoonlijke practice

Heb je eenvoudigweg behoefte aan meer rust in je hoofd? Wil je meditatie inzetten, omdat je last hebt van angst- en/of stressklachten? Of ben je nieuwsgierig naar de diepere lagen van meditatie: een diep gevoel van vrede, van stilte in jezelf of het ervaren van eenheidsbewustzijn?

Gebruik de knop hieronder om meer te lezen over de meditatie cursus van Karimu.

Chakra cursus | Leer hoe je jezelf
in balans brengt en houdt

Zelfs als je al veel kennis hebt over de eigenschappen van de verschillende Chakra’s, kan het alsnog een uitdaging zijn om ook daadwerkelijk iets met die kennis doen. Want welke yoga oefeningen kun je inzetten om aan de slag te gaan met de energiestroom in jouw eerste chakra? Welke meditaties zijn geschikt voor balans in je keelchakra en welke gewoontes veroorzaken de disbalans in je hart chakra?

chakra-cursus.jpeg
Kaakyoga workshop.png

Kaakyoga

Heb jij last van kaakklachten en weet je niet hoe je hier vanaf komt?

 

 Wij bieden jou de mogelijkheid om van jouw kaakklachten af te komen door middel van deze workshop. Thessa Thijs weet als geen ander hoe het is om kaak klachten te ervaren. Vanuit deze ervaring heeft zij een hele mooie workshop ontwikkeld om jou te helpen om van je kaakklachten af te komen komen.

Thessa geeft in oktober en november twee  (losse) workshops kaakyoga. Interesse? Lees verder en schrijf je in via de knop hieronder.