WORKSHOPS

We organiseren het hele jaar door inspirerende, ondersteunende en leuke workshops. Wanneer je hieronder klikt op de workshop waar je graag meer over wil weten, word je automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina.

gelijk kunt inschrijven.

In deze Workshop Ouder-Kindyoga gaat het vooral over quality time met je kind. Alle kinderen van 5 tot 10 jaar zijn welkom met een ouder, verzorger, oma of opa, of met wie een uurtje plezier wel ziet zitten! Tijdens de workshop gaan we aan de slag met zowel yoga, meditatie, ademhaling en partneroefeningen, en dit op een speelse en ontspannen manier. Een heerlijke les dus om op te laden en tot rust te komen.

Deze workshops zijn ontstaan vanuit de eigen ervaringen die Thessa heeft met kaakklachten. Tot op de dag van vandaag helpen de oefeningen haar die ze verzameld heeft om de kaken soepel en ontspannen te houden. Want dit is een “on going process”. Om dit proces van ontspanning in te zetten, maken we tijdens deze kaakworkshop gebruik van yoga en meditatie. Tijdens de workshop worden er ook eenvoudige oefeningen aangereikt die thuis gedaan kunnen worden.

In 'Lief voor je lijf' leer je hoe pijn en stress in je lichaam ontstaat en hoe je van je chronische pijn en spanningsklachten afkomt. En je leert zelfs hoe je ervoor zorgt dat je niet opnieuw spanning opbouwt.Kortom, heb je last van klachten zoals nek en schouderpijn, regelmatig hoofdpijn ben je vaak en snel vermoeid of andere stress klachten? Dan is deze workshop iets voor jou.

Dit is een mogelijkheid om Veda Ela te ontmoeten en kennis te maken met de fundamenten van deze opleiding. 

Waarom kiezen als je het beste van twee werelden kunt krijgen: oude wijsheid van de yogi's gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten over geluk. Het klinkt misschien gek maar gelukkig zijn kun je leren. We duiken in de wereld van de Positieve Psychologie en gebruiken yogatechnieken en houdingen om onze ervaringen te verdiepen.

'Slowing down' is één van de beste manieren om stress te verminderen en balans te vinden in onze hectische levens. Een gehaaste lifestyle veroorzaakt stress en gezondheidsproblemen op de lange termijn. Leren het rustiger aan te doen geeft on het vermogen om "meer te doen"en efficient te zijn om een ontspannen manier.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?