top of page
workshops

WORKSHOPS & EVENTS

We organiseren regelmatig inspirerende, ondersteunende en leuke workshops en cursussen. Alles wat gepland staat, zie je hieronder. Klik op de foto om meer te lezen over de specifieke workshop of cursus. 

 

Wil je je liever direct aanmelden zonder gedoe? Doe dat via de knop hieronder!

veda-ela.jpg

​The Power of Gentleness

Moeilijke tijden vragen om een diepgaande practice gebaseerd op rust en dapperheid. Zodat we gefocust kunnen blijven, los kunnen laten wat ons niet langer dient en te handelen vanuit geduld en aanpassingsvermogen.

In deze workshop verkennen we de kracht van 'Gentleness' (zachtheid) voor onszelf en anderen door middel van Yin & Restorative Yoga, Yoga Nidra en Meditatie.

Datum

Donderdag 13 April 2023

Deze workshop wordt gegeven door Veda Ela.

Veda Ela.jpg

​Dance your Freedom

Dansen helpt je emoties los te laten en schept ruimte in het lichaam. Het opent ook het hart, maakt de geest leeg. Zo wordt het een meditatie en een gebed.

Dompel je lichaam, geest en ziel onder in bewuste bewegingen, extatische dans en de innerlijke stilte van meditatie.

Datum

Zaterdag 15 April 2023

Deze workshop wordt gegeven door Veda Ela.

Yogasite Bart 2021_foto Manon de Koning008_edited.jpg

Yoga Nidra & Pranayama | Teacher Training

In de TeacherTraining Yoga Nidra & Pranayama Fundamentals leer je wat Yoga Nidra en Pranayama is en er les in te geven. Bovendien krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen. Deze TeacherTraining bestaat uit twee modules: Fundamentals 1 en Fundamentals 2. 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een systematische oefening waarin je begeleid wordt van 'grof naar subtiel gewaar zijn'. Yoga Nidra kan diepe ontspanning teweeg brengen op o.a. fysiek, mentaal en emotioneel niveau...

Pranayama

Pranayama kun je uitleggen als adembeheersing, maar de term omvat veel meer. Via de adem kun je je systeem beïnvloeden op verschillende manieren...

Meer informatie per Fundamental vind je hieronder.

bottom of page