workshops

WORKSHOPS & EVENTS

We organiseren regelmatig inspirerende, ondersteunende en leuke workshops en cursussen. Alles wat gepland staat, zie je hieronder. Klik op de foto om meer te lezen over de specifieke workshop of cursus. 

 

Wil je je liever direct aanmelden zonder gedoe? Doe dat via de knop hieronder!

Yogasite Bart 2021_foto Manon de Koning008_edited.jpg

Yoga Nidra & Pranayama | Teacher Training

In de TeacherTraining Yoga Nidra & Pranayama Fundamentals leer je wat Yoga Nidra en Pranayama is en er les in te geven. Bovendien krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen. Deze TeacherTraining bestaat uit twee modules: Fundamentals 1 en Fundamentals 2. 

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een systematische oefening waarin je begeleid wordt van 'grof naar subtiel gewaar zijn'. Yoga Nidra kan diepe ontspanning teweeg brengen op o.a. fysiek, mentaal en emotioneel niveau...

Pranayama

Pranayama kun je uitleggen als adembeheersing, maar de term omvat veel meer. Via de adem kun je je systeem beïnvloeden op verschillende manieren...

Data

Fundamentals 1: 18, 19 en 20 November 2022
Fundamentals 2: 15 & 16 Oktober en 2022 en 21 & 22 Januari 2023 

Meer informatie per Fundamental vind je hieronder.

veda-ela.jpg

​The Power of Gentleness

Moeilijke tijden vragen om een diepgaande practice gebaseerd op rust en dapperheid. Zodat we gefocust kunnen blijven, los kunnen laten wat ons niet langer dient en te handelen vanuit geduld en aanpassingsvermogen.

In deze workshop verkennen we de kracht van 'Gentleness' (zachtheid) voor onszelf en anderen door middel van Yin & Restorative Yoga, Yoga Nidra en Meditatie.

Datum

Donderdag 13 April 2023

Deze workshop wordt gegeven door Veda Ela.

Veda Ela.jpg

​Dance your Freedom

Dansen helpt je emoties los te laten en schept ruimte in het lichaam. Het opent ook het hart, maakt de geest leeg. Zo wordt het een meditatie en een gebed.

Dompel je lichaam, geest en ziel onder in bewuste bewegingen, extatische dans en de innerlijke stilte van meditatie.

Datum

Zaterdag 15 April 2023

Deze workshop wordt gegeven door Veda Ela.

Rug Workshop | Met Bart Benschop

Voor iedereen die rugpijn ervaart,

en soms niet meer weet hoe het aan te pakken... 

 

Soms ervaar je de pijn al langere tijd. Zelfs zo lang, dat je niet eens meer door hebt dat het er überhaupt zit. Het is een gewenning geworden en je hebt een tolerantie opgebouwd. Je gaat bepaalde bewegingen vermijden en compenseren op andere plekken. Zo komt van het een, het ander. Maar wanneer worden rugklachten een alarmsignaal? En wat kun je er meer aan doen, dan alleen een bezoek aan de fysio, of medicatie? Ons antwoord? Pralaya Yoga.

 

Wat kun je verwachten? 

In deze workshop zal Bart met behulp van Pralaya Yoga oefeningen, jou van concrete handvatten voorzien, die bij jouw vorm van rugpijn gaan helpen. Met aandacht voor herstel, versterking en ontspanning. 

 

Voor wie?

Ervaar jij pijn in je rug? Voelt je rug stijf? Voel je spanning? Helpt het niet meer om naar de fysio te gaan, en wil je niet alleen de pijn bestrijden maar ook de oorzaak aanpakken? 

De workshop is toegankelijk voor iedereen,
met welke vraag of uitdaging je ook zit.

 

Datum 

Zondagochtend 6 november 2022

Yogasite Bart 2021_foto Manon de Koning003.jpg