WORKSHOPS

We organiseren het hele jaar door inspirerende, ondersteunende en leuke workshops. Wanneer je hieronder klikt op de workshop waar je graag meer over wil weten, word je automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina waar je je gelijk kunt inschrijven.

 

Wil je je liever direct aanmelden zonder gedoe? Stuur ons dan een mailtje

Meditatie cursus 2021.jpg

Meditatie | ontwikkel je persoonlijke practice

 

Heb je eenvoudigweg behoefte aan meer rust in je hoofd? Wil je meditatie inzetten, omdat je last hebt van angst- en/of stressklachten? Of ben je nieuwsgierig naar de diepere lagen van meditatie: een diep gevoel van vrede, van stilte in jezelf of het ervaren van eenheidsbewustzijn?

happy-nes-kindercoaching-geeft-flamencol

Dans je blij!

 

Een workshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

Masterclass-ontspannen.jpg

Masterclass Ontspannen in Spannende tijden

 

Ontspannen leven en werken. Wie wil dat nou niet? En dat is best een uitdaging in deze tijden. Hoe lekker is dan een ontspannen dagje voor jezelf met een vleugje yoga en mijmeren met gelijkgestemden over ontspannen leven en werken?

Lief voor je lijf

 

In 'Lief voor je lijf' leer je hoe pijn en stress in je lichaam ontstaat en hoe je van je chronische pijn en spanningsklachten afkomt. En je leert zelfs hoe je ervoor zorgt dat je niet opnieuw spanning opbouwt.

Een andere kijk op veerkracht.jpg

Een andere kijk op veerkracht

 

Wil je nou echt eens af van een stress, angst, verdriet of onzekerheid? Of heb je een intens verlangen naar meer ontspanning, helderheid of geluk? Wat het ook is, je zoekt eigenlijk naar een vorm van veerkracht.

Ouder-Kind Yoga

 

In deze Workshop Ouder-Kindyoga gaat het vooral over quality time met je kind. Alle kinderen van 5 tot 10 jaar zijn welkom met een ouder, verzorger, oma of opa, of met wie een uurtje plezier wel ziet zitten! 

Kaakyoga

 

Deze workshop is ontstaan vanuit de eigen ervaringen die Thessa Thijs heeft met kaakklachten. Tot op de dag van vandaag helpen de oefeningen haar die ze verzameld heeft om de kaken soepel en ontspannen te houden.

the-art-of-being-still.jpg

The art of being still

 

In deze prachtige workshop met Veda Ela ontvang je eerstehands ervaringen van hoe yoga je kan helpen om echt te verstillen.

The practice of compassion

 

Onderzoek naar jezelf en compassie naar jezelf en anderen is een belangrijke pijler in yoga. In deze workshop ga je met vrije beweging, Restorative en Yin yoga en meditatie aan de slag om dit in je dagelijks leven toe te passen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?