top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Yogasite groeit! De parkeerdruk ook.

Lieve leden en bezoekers! Yogasite groeit en dat is goed nieuws! We vinden het te gek dat steeds meer mensen de weg naar onze yogastudio en Teacher Trainings weten te vinden. We zijn blij met de positieve impact die we kunnen maken met onze lessen en opleidingen en zijn ook heel enthousiast over de prachtige trainingen en cursussen die er door onze zaalhuurders worden georganiseerd bij Yogasite.

Parkeerdrukte De toegenomen drukte bij Yogasite merken we ook op de parkeerplaats. Steeds vaker is onze eigen parkeerplaats (achter de studio) niet langer voldoende om tijdens de piekmomenten iedere Yogasitebezoeker van een parkeerplek te voorzien. We willen heel graag voorkomen dat bezoekers en leden van Yogasite hun auto in de straten rondom Yogasite gaan parkeren. Yogasite staat midden in een woonwijk en veel van onze buren zijn op hoge(re) leeftijd en afhankelijk van thuiszorg. Daarom vinden wij het van groot belang te waarborgen dat onze buren ongehinderd de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben en dat zorgverleners makkelijk hun auto voor de deur van hun cliënt kwijt kunnen.


Daarom is onze vriendelijke maar dringende oproep: parkeer niet in de straten rondom de Yogasite studio.

Je kunt parkeren op de parkeerplaats van Yogasite, achter de studio. Is die vol? Parkeer dan alsjeblieft op één van de volgende plaatsen:

  • Monseigneur Nolensplein (5 min lopen)

  • Parkeerplaatsen nabij de Lidl en Jumbo (7 min lopen):

    • Doctor Stuijkenplein

    • Planciusplein


Hier zijn ruim voldoende parkeerplaatsen waar je vrij kunt parkeren zonder dat onze buren daar hinder van ondervinden.


Namens ons en onze buren: onwijs bedankt!


We kijken er naar uit je weer te ontvangen! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om uit te reiken via e-mail, telefoon of persoonlijk.


Met veel liefde,

Team Yogasite.


P.S. Ook deze week in het bijzonder verwachten we veel parkeerdrukte rondom het bezoek van Robert Boustany, de oprichter van Pralaya Yoga en de Lead Trainer in onze Yoga Teacher Trainings. Met (bijna) iedere dag een uitverkochte trainingsdag zullen er flink wat bezoekers extra aanwezig zijn bij Yogasite. Houd naast parkeerdrukte ook rekening met extra drukte in het gebouw van Yogasite, tijdens pauzes en toiletbezoek.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page