top of page
Ellen van der Valk Teacher Training 200H

200H YOGA ALLIANCE 
TEACHER TRAINING

Een complete yoga opleiding die een stevige basis legt om jouw passie voor yoga te verdiepen en op een veilige, effectieve en inspirerende wijze te delen met anderen.

 

 In deze 200H Teacher Training leer je hoe je vanuit het systeem van Pralaya Yoga op een veilige, professionele en inspirerende manier yogales kunt geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarin samen met alle basiskennis- en vaardigheden centraal.

landingspagina-teachertraining-500hourTT.jpg

PRALAYA YOGA TEACHER TRAINING 500 UUR

Deze 500 hour Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany. Als je de 200 hour TT hebt afgerond, kun je doorstromen naar deze 500 hour TT (of eigenlijk de aanvullende 300 uur op de al behaalde 200 hour certificering) met Robert.

TT Yoga Nidra met Bart 2017_foto Manon de Koning_021.jpg

YOGA NIDRA & PRANAYAMA FUNDAMENTALS

In deze training krijg je van Bart Benschop een gestructureerd overzicht van Yoga Nidra en Pranayama in theorie en praktijk voor het lesgeven en/of voor eigen verdieping. Je leert wat Yoga Nidra is, leer je het geven en krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen.

restorative-yoga.jpg

RESTORATIVE PRALAYA YOGA
25H TRAINING

In deze driedaagse training duiken we in de wereld van Restorative Yoga gebaseerd op het systeem van Pralaya Yoga. Gericht op het activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en gebruikmakend van de principes van Pralaya Yoga voor optimale uitlijning (alignment) in de houdingen en het losmaken van bindweefsel (fascia) in het lichaam.

yoga-alliance-RYS-200
yoga-alliance-rys-300
yoga-alliance-YACEP
yoga-alliance-ERYT-200
yoga-alliance-ERYT-500
bottom of page