top of page
Ellen van der Valk Teacher Training 200H

200H YOGA ALLIANCE 
TEACHER TRAINING

Een complete yoga opleiding die een stevige basis legt om jouw passie voor yoga te verdiepen en op een veilige, effectieve en inspirerende wijze te delen met anderen.

 

 In deze 200H Teacher Training leer je hoe je vanuit het systeem van Pralaya Yoga op een veilige, professionele en inspirerende manier yogales kunt geven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarin samen met alle basiskennis- en vaardigheden centraal.

landingspagina-teachertraining-500hourTT.jpg

PRALAYA YOGA TEACHER TRAINING 500 UUR

Deze 500 hour Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany. Als je de 200 hour TT hebt afgerond, kun je doorstromen naar deze 500 hour TT (of eigenlijk de aanvullende 300 uur op de al behaalde 200 hour certificering) met Robert.

TT Yoga Nidra met Bart 2017_foto Manon de Koning_021.jpg

YOGA NIDRA & PRANAYAMA FUNDAMENTALS

In de fundamentals training krijg je van Bart Benschop een gestructureerd overzicht van Yoga Nidra en Pranayama in theorie en praktijk voor het lesgeven en/of voor eigen verdieping. Je leert wat Yoga Nidra is, leer je het geven en krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen.

Butterfly serie Ela 2017_foto Manon de Koning_009.jpg

RESTORATIVE YOGA & MEDITATION TEACHER TRAINING 100 UUR

Veda Ela's Restorative Yoga & Meditatie Teacher Training is meer dan alleen een opleiding. Het is ook een levens-training. Het gebruikt de taal van yoga en andere disciplines om een reis van zelf-ontdekking en zelfontwikkeling aan te gaan.

yoga-alliance-RYS-200
yoga-alliance-rys-300
yoga-alliance-YACEP
yoga-alliance-ERYT-200
yoga-alliance-ERYT-500
bottom of page