pralaya-yoga-teacher-training-yogasite

TEACHER TRAINING

200 UUR

Deze 200 hour Yoga Alliance Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany en Dorinda Farver. Deze opleiding is vooral gericht op zelfontwikkeling en -ontdekking. Robert geeft non-lineair les in Pralaya yoga, Dorinda werkt met thema's en gastdocenten. 

 

...lees meer & schrijf je in!

aruna-yoga-teacher-training-yogasite

TEACHER TRAINING

ARUNA YOGA 200 UUR

Deze Teacher Training - op basis van de door Nicki Forman ontwikkelde Aruna Yoga - is voor iedereen die wil lesgeven in deze bijzondere vorm van yoga. In 18 maanden ga je op een interne reis waarbij je door zelfstudie unieke kennis op doet als basis voor jouw docentschap. 

... lees meer & schrijf je in!

pralaya-yoga-teacher-training-yogasite

TEACHER TRAINING

500 UUR

Deze 500 hour Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany. Als je de 200 hour TT hebt afgerond, kun je doorstromen naar deze 500 hour TT (of eigenlijk de aanvullende 300 uur op de al behaalde 200 hour certificering) met Robert.

...lees meer & schrijf je in!

restorative-meditation-teacher-training-yogasite

TEACHER TRAINING RESTORATIVE YOGA & MEDITATION 100 UUR

Veda Ela's Restorative Yoga & Meditatie Teacher Training is meer dan alleen een opleiding. Het is ook een levens-training. Het gebruikt de taal van yoga en andere disciplines om een reis van zelf-ontdekking en zelfontwikkeling aan te gaan.

...lees meer...& schrijf je in!

aruna-life-yogasite

ARUNA LIFE PROGRAMMA

Het Aruna Life Programma van Nicki Forman is een doorlopend programma, opgezet om Aruna yoga in je dagelijkse leven te integreren. Het is een verdieping voor jezelf. 

... lees meer & schrijf je in!

yoga-nidra-pranayama-fundamentals-yogasite

YOGA NIDRA & PRANAYAMA FUNDAMENTALS

In de fundamentals training krijg je van Bart Benschop een gestructureerd overzicht van Yoga Nidra en Pranayama in theorie en praktijk voor het lesgeven en/of voor eigen verdieping. Je leert wat Yoga Nidra is, leer je het geven en krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen.

...lees meer...& schrijf je in!

yoga-alliance-RYS-200
yoga-alliance-rys-300
yoga-alliance-YACEP
yoga-alliance-ERYT-200
yoga-alliance-ERYT-500