TEACHER TRAINING 500 UUR

Deze TeacherTraining 500 uur wordt gegeven door Robert Boustany. Als je een Yoga Alliance certified TT 200 uur hebt afgerond, kun je doorstromen naar deze 500 uur TT (of eigenlijk de aanvullende 300 uur op de al behaalde 200 hour certificering) met Robert. Zowel de 200 als 500 uurs-certificaten kunnen geregistreerd worden via Yoga Alliance (www.yogaalliance.org).

 

Voor de 500 uur opleiding word je verwacht om 27 lesdagen te volgen om het certificaat te behalen. Het systeem is flexibel, dus je kunt op elk moment instromen en hoeft ook niet alle lesdagen mee te volgen. Je plant gewoon in, wat er voor jou kan. Je betaalt ook enkel voor de dagen die je komt.

 

In de 500 uur opleiding ga je ten opzichte van de TT 200 uur een stuk dieper in op de therapeutische toepassingen van yoga en de energetics.

Robert komt gemiddeld 3 keer per jaar naar Breda en geeft dan telkens 4 dagen voor de 500 uurs-opleiding. Aangezien Robert erg intuïtief te werk gaat, is er geen vooraf vastgelegd programma. Wel komen de verschillende categorieën van Yoga Alliance terug in de lesdagen (anatomie, asana practice, filosofie,…) zodat je wel aan je uren komt. De literatuurlijst vind je hier

Deze opleiding wordt gegeven in het Engels.

Online TeacherTraining

Op dit moment geeft Robert Boustany twee keer per maand op vrijdagavond van 19u00 tot 21u00 2 uur online TeacherTraining voor zowel de 200- als de 500-uurs opleiding. 

​Data in de studio

donderdag 17 december 2020

vrijdag 18 december 2020

zaterdag 19 december 2020

zondag 20 december 2020

NB Deze data zijn 'met potlood' gepland in verband met de Corona-situatie!

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 150,00 per dag in de studio.

Bij betaling van de gehele opleiding (27 dagen) vooraf, krijg je 10% korting en betaal je € 3.645,00.

Tijdens de lunchpauze wordt er een vegan soep geserveerd. Dit is inclusief in de prijs, als ook thee en water gedurende het weekend.
Verder zijn er geen specifieke toelatingseisen en kun je ook losse dagen aansluiten zonder de volledige opleiding te willen volgen. 

Online TT - 1 sessie     €  40,00 

Online TT - 4 sessies   € 150,00

Alleen bij aanschaf van 4 sessies in één keer tellen de online TT-sessie mee voor één dag voor je certificaat. 
Eén enkele sessie wordt gezien als een workshop en telt niet mee voor je certificaat. 

Nieuwsbrief TeacherTraining

Regelmatig sturen we iedereen een mailtje informatie over de TeacherTrainingen. Wil je deze mails graag ontvangen?
MELD JE DAN HIER AAN.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor Teacher Training dagen? Dat kun je hieronder doen. Zoek in het rooster naar de juiste datum en schrijf je voor de gewenste trainingsdag in. Omdat we werken met een flexibel systeem, moet je je voor iedere trainingsdag inschrijven. Dit kan tot minimaal 2 dagen voor de eerste dag van het betreffende Teachertrainingsweekend. Mocht je een factuur op naam van je bedrijf willen hebben, geef dan eerst even je bedrijfsgegevens aan ons door. Dan maken we in EverSports een bedrijfsaccount voor je aan. 

Mis je nog informatie of heb je een vraag over de info hierboven? Neem dan gerust contact met ons op via info@yogasite.nl of 06-20013848.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?