TEACHER TRAINING 200 UUR

Deze 200 hour TeacherTraining wordt gegeven door Robert Boustany en Dorinda Farver. De opleiding is vooral gericht op zelfontwikkeling en zelfontdekking. Robert geeft non-lineair les in Pralaya yoga, Dorinda werkt met thema's en gastdocenten. Als je de 200 uur TT afrondt, kun je doorstromen naar de 500 uur TT (dus de aanvullende 300 uur) met Robert. Zowel de 200 als 500 uurs-certificaten kunnen geregistreerd worden via Yoga Alliance (www.yogaalliance.org).

 

We werken met een flexibel systeem, waarbij je op elk moment kunt instromen in de training. Er is dus geen specifieke start- en einddatum. Je hoeft ook niet alle dagen te volgen, maar kan per weekend kijken wat werkt. Je boekt en betaalt ook gewoon per dag.

 

In de opleiding worden verschillende thema's behandeld zoals vereist vanuit Yoga Alliance, zoals yogatechnieken, anatomie en fysiologie, yoga filosofie en docenten methodologie. Naast de contacturen is er ook verplichte literatuurstudie en krijg je huiswerkopdrachten. Kijk voor de complete literatuurlijst hier.

 

Dorinda werkt altijd met specifieke thema's. Robert werkt erg intuïtief, dus heeft geen specifiek programma. Deelnemers worden verwacht 20 dagen te volgen, waarvan minstens 10 dagen met Robert. Verder zijn er geen specifieke toelatingseisen. Je kunt ook voor losse dagen aansluiten zonder de volledige opleiding te willen volgen. Robert komt gemiddeld 3 keer per jaar naar Breda en geeft dan telkens 4 dagen voor de 200 uur opleiding; Dorinda geeft minimaal 5 weekenden per jaar (steeds 2 dagen per weekend). 

Tijdens de lunchpauze wordt er een vegan soep geserveerd. Dit is inclusief in de prijs, als ook thee en water gedurende het weekend.

Robert geeft les in het Engels. Dorinda combineert Engels en Nederlands. De meeste gastdocenten geven les in het Nederlands.

Online TeacherTraining

In de maanden juni tot en met augustus geeft Robert Boustany iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur 2 uur online TeacherTraining voor zowel de 200- als de 500-uurs opleiding. 

Data

5 en 6 september 2020 van 9.00 tot 17.00 uur met Dorinda Farver

3 en 4 oktober 2020 van 9.00 tot 17.00 uur met Dorinda Farver

7 en 8 november 2020 van 9.00 tot 17.00 uur met Dorinda Farver

Vanwege de Coronacrisis zijn er op dit moment nog geen data gepland, waarop Robert Boustany naar Nederland komt. 

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 125,00 per dag.

Bij betaling van de gehele opleiding (20 dagen) vooraf, krijg je 5% korting en betaal je € 2.375,00.

Online TT - 1 sessie     €  40,00 

Online TT - 4 sessies   € 150,00

Alleen bij aanschaf van 4 sessies in één keer tellen de online TT-sessie mee voor één dag voor je certificaat. 
Eén enkele sessie wordt gezien als een workshop en telt niet mee voor je certificaat. 

Nieuwsbrief TeacherTraining

Regelmatig sturen we iedereen een mailtje met de hoofdthema's die eraan komen en de vraag wie  er wil deelnemen. Wil je deze mails graag ontvangen?
MELD JE DAN HIER AAN.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor Teacher Training dagen? Dat kun je hieronder doen. Zoek in het rooster naar de juiste datum en schrijf je voor de gewenste trainingsdag in. Omdat we werken met een flexibel systeem, moet je je voor iedere trainingsdag inschrijven. Dit kan tot minimaal 2 dagen voor de eerste dag van het betreffende Teachertrainingsweekend. 

Mis je nog informatie of heb je een vraag over de info hierboven? Neem dan gerust contact met ons op via info@yogasite.nl of 06-20013848.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?