SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?

200 HOUR TEACHER TRAINING

Deze 200 hour Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany en Dorinda Farver. De opleiding is vooral gericht op zelfontwikkeling en zelfontdekking. Robert geeft non-lineair les in Pralaya yoga, Dorinda werkt met thema's en gastdocenten. Als je de 200 hour TT af rondt, kun je doorstromen naar de 500 hour TT (dus de aanvullende 300 uur) met Robert. Zowel de 200 als 500 uurs certificaten kunnen geregistreerd worden via Yoga Alliance (www.yogaalliance.org).

 

We werken met een flexibel systeem, waarbij je op elk moment kan instromen in de training. Er is dus geen specifieke start- en einddatum. Je hoeft ook niet alle dagen te volgen, maar kan per weekend kijken wat werkt. Je betaalt ook gewoon per dag/weekend; daarvoor krijg je een factuur toegestuurd.

 

In de opleiding worden verschillende thema's behandeld zoals vereist vanuit Yoga Alliance, zoals yogatechnieken, anatomie en fysiologie, yoga filosofie en docenten methodologie. Naast de contacturen is er ook verplichte literatuurstudie en krijg je huiswerkopdrachten. Kijk voor de complete literatuurlijst hier.

 

De kosten voor de opleiding vind je hier. Regelmatig sturen we iedereen een mailtje met hoofdthema's die eraan komen, en de vraag wie wil deelnemen. Wil je deze mails graag ontvangen? Meld je dan hier aan.

Dorinda werkt altijd met specifieke thema's, Robert werkt erg intuïtief, dus heeft geen specifiek programma. Deelnemers worden verwacht 20 dagen te volgen, waarvan minstens 10 met Robert. Verder zijn er geen specifieke toelatingseisen en kun je ook losse dagen aansluiten zonder de volledige opleiding te willen volgen. Robert komt gemiddeld 3 keer per jaar naar Breda, en geeft dan telkens 4 dagen voor de 200 uur opleiding; Dorinda geeft minimaal 5 weekenden per jaar (steeds 2 dagen per weekend). 

Tijdens de lunchpauze wordt er een vegan soep geserveerd. Dit is inclusief in de prijs, als ook thee en water gedurende het weekend.

Robert geeft les in het Engels. Dorinda combineert Engels en Nederlands en de meeste gastdocenten geven les in het Nederlands.

Kijk dit filmpje om te horen waarom we deze opleiding aanbieden.

Mis je nog informatie of heb je een vraag over de info hierboven? Neem dan zeker contact met ons op via info@yogasite.nl of 06-20013848.

Wil je je inschrijven voor Teacher Training dagen? Doe dat dan hieronder. Lukt dit niet? Kijk dan op de website van MindBody Online.