top of page
Yogasite TT 200_foto Manon de Koning 2022036.jpg

200H Yoga Alliance Teacher Training

​Geïnspireerd op Pralaya Yoga

S01-YA-SCHOOL-RYS-200.png

Een complete yoga opleiding die een stevige basis legt om jouw passie voor yoga te verdiepen en op een veilige, effectieve en inspirerende wijze te delen met anderen. 

In deze opleiding leer je hoe je vanuit het systeem van Pralaya Yoga, wat gebaseerd is op Hatha Yoga, op een veilige, professionele en diepgaande manier yogales kunt geven.

Bovenal is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Samen met je mede-studenten ontdek je in een veilige omgeving jouw drijfveren en verdiep je jouw practice. Zo ontstaat de ruimte om te leven in overeenstemming met wie jij in je kern bent.

Het is een ware reis naar jezelf, om die daarna ook weer door te mogen geven.

Wat kun je verwachten?

 • 200H contact-uren, verdeeld over live dagen en livestream sessies met Lead Trainers Robert Boustany (grondlegger Pralaya Yoga) en Ellen van der Valk (Eigenaar Yogasite)

 • Lectures van ervaren gastdocenten uit verschillende domeinen.

 • Uitgebreid opleidingsprogramma met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling én diepgaande yoga kennis over technieken, anatomie/fysiologie, filosofie, geschiedenis en teacher's toolkit. 

 • Online Leeromgeving met thema-video's, extra studiemateriaal, replays en uitwisseling met je buddies. 

 • Teacher Training Manual 
 • Asana Werkboek
 • Practicum: oefenen in lesgeven onder begeleiding van een ervaren docent 
 • Yoga Alliance Certificering

Lead Trainers

robert-boustany.jpg

Robert Boustany

 

Robert is de oprichter van Pralaya Yoga en heeft al ruim 50 jaar internationale ervaring met het geven van yogalessen, seminars en trainingen. Hij staat bekend om zijn diepgaande kennis over fysieke en energetische anatomie van het lichaam.
Hij heeft een uniek begrip van het fysica van yogahoudingen, waarmee door juiste uitlijning de lagen van het lichaam zich op veilige en effectieve wijze ontwikkelen. Dit brengt meer kracht, flexibiliteit, concentratie en een hoger energieniveau. 

ellen-van-der-valk.jpg

Ellen van der Valk

Van 'moeten' naar 'willen' naar 'zijn'. Voor Ellen betekent Yoga in vrijheid in verbinding zijn. Haar yogareis startte 15 jaar geleden en heeft op alle lagen van haar bestaan een transformatie in gang gezet. Sinds 2012 geeft ze yogales, workshops en retraites. Daarnaast is ze samen met haar man Joost sinds 2020 eigenaar van Yogasite.

Opzet van de Opleiding

Deze 200H Yoga Alliance teacher Training bestaat uit 200 contacturen en duurt een jaar. Deze uren worden verdeeld over live dagen in onze studio in Breda en livestream sessies (die je vanuit je huis en/of bij ons in de studio volgt).

Voor de live dagen met Ellen kun je kiezen uit twee trajecten:

 • 15 weekenddagen (gemiddeld 1 weekend per maand, met uitzondering van juli, augustus en december)
  - Engelstalig

   

 • 18 woensdagochtenden (2-wekelijks) + 6 weekenddagen (Januari, April, November)
  - Nederlandstalig

Robert komt drie keer per jaar naar Europa. Tijdens de opleiding volg je zes live dagen met hem. Daarnaast volg je in totaal 20 online sessies via livestream (vanuit huis, bij ons in de studio of middels een replay). Deze wekelijkse livestreams van 1,5u zijn verdeeld over Practice Classes en Educational Lectures.

Praktische Details

 • Duur: 12 maanden

 • Locatie: Yogasite Breda

 • Startdatum: september of januari

 • Inclusief: live dagen, livestreams, replays, online leeromgeving, training manual, practice werkboek
  en practicum.

 • Investering: € 2623 excl. BTW (€ 3175 incl. 21% BTW)

 • Certificering: Yoga Alliance 

 • Neem contact met ons op voor een gratis kennismaking en proefsessie!

Testimonials

"De Teacher Training biedt mij nieuwe inzichten en brengt me weer in verbinding met mijzelf, en hetgeen waar ik ver van was afgedreven" -  Britte, 31

"Persoonlijke ontwikkeling, verrijking van mijn leven, lichaamsbewustzijn, rust in mijn hoofd en lijf, en vriendschap. Dat is de Teacher Training voor mij" - Kim, 46

"Een zeer complete opleiding die je zal verrassen! Echte kennis van yoga, zeer professionele teachers, een relaxte setting en hele lieve en fijne medekandidaten. Meer dan dankbaar!" - Chris, 29

"Verbinding van hoofd, hart, buik en handen, liefdevolle energie, persoonlijke ontwikkeling op meerdere lagen (fysiek, mentaal, spiritueel), relaxed en uitdagend" - Angela, 52

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van deze opleiding? Wil je sfeerproeven, de lead trainers ontmoeten en ervaren hoe het is om Teacher Training te volgen? Kom dan naar onze informatie-sessie.

Inschrijven of meer informatie? Meld je hieronder aan of bel naar 06-2001 38 48

Ja dit klinkt goed! Vertel me meer!

Bedankt voor je interesse! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page