top of page
Yoga Bath.jpeg

Yoga Bath Workshop

In deze workshop gaan we je onderdompelen in alles wat met yoga te maken heeft! Maar wat bedoelen we hier precies mee? 

 

Door alle aspecten van yoga te gebruiken kun je ervaren wat yoga op een holistische wijze voor je kan doen. Het doel is om van beweging naar verstilling te komen. Om uit de actieve doe-modus te komen en in de ervaring te zakken. Zodat je even helemaal in jezelf kunt zijn doordat je in contact met je eigen lichaam komt en niet meer bezig met met wat er allemaal om je heen gebeurt. Weg van alle afleiding en terug naar jouw eigen kern.

 

Het thema van deze workshop is Aandacht voor Jezelf. In deze drukke donkere maanden schiet het er wel eens bij in om tijd te maken voor jezelf. Laat staan om jezelf de aandacht te geven die je nodig hebt. Terwijl dit juist zo belangrijk is om rustig te blijven en stress te voorkomen. In deze workshop kun je echt even met aandacht bij jezelf zijn. Voelen wat jij op dit moment nodig hebt en daaraan toegeven. Zodat je weer dichter bij je eigen kern komt en beter opgewassen bent tegen de drukte en alles wat er in je omgeving speelt. Gun je dit moment van aandachtige tijd voor jezelf in deze versie van Yoga Bath.

 

Wat gaan we doen?

We gaan gebruik maken van de verschillende aspecten die yoga te bieden heeft. We werken met het lichaam door middel van houdingen (asana’s), met de ademhaling (pranayama), maar ook met het maken van geluid door te chanten en een mantra te zingen.

 

Dit zijn slechts enkele aspecten die worden belicht tijdens deze workshop Yoga Bath. Er is natuurlijk nog veel meer! Bianca heeft een tijd in India gewoond, waar ze in een retreat heeft gewerkt als danstherapeute. Ook dit wordt geïntegreerd in de workshop.

Bianca gaat je dus echt onderdompeling een bad van alles wat met yoga te maken heeft!

De workshop wordt gehouden op zondag 14 november van 10:30 t/m 12:30 

prijs voor leden: €30 en de prijs voor niet-leden is : €35

 

Data

Zondag 19 december

Tijd

10:30 - 12:30 uur

Docent

Bianca Schutjes

Kosten

€ 30,- voor leden

€ 35,- voor niet-leden

bottom of page