wendy-piersma.jpg

WENDY PIERSMA

Sinds ik in 2012 een introductieles volgde bij Dorinda, is Yogasite op zoveel verschillende manieren een onmisbaar onderdeel geworden van mijn leven. 

 

In eerste instantie volgde ik alleen lessen, één les per week, omdat ik 'iets aan beweging' wilde doen. Na een moeilijke tijd met problemen met mijn gezondheid en een verbroken relatie, heb ik een reis gemaakt van 10 weken in Australië en Nieuw-Zeeland. Daar ben ik mezelf tegen gekomen (zowel op een fijne als confronterende manier) en tijdens deze periode merkte ik dat ik heel veel van wat ik op de mat had geleerd ook naast de mat erg goed kon gebruiken. Dus toen ik terug was van mijn reis ben ik meer gaan helpen met inchecken en voorbereiden. Voor mezelf, maar ook om bij te dragen aan die veilige omgeving van Yogasite.


De 200 hour teacher training was de volgende stap. Omdat ik me steeds net een spons voelde als ik lessen volgde; ik wilde zoveel mogelijk leren en groeien.

En nu mag ik deze heerlijke fijne plek ook nog eens tot mijn werkplek rekenen... Door Annelies te ondersteunen in de organisatie van Yogasite, is er weer een nieuwe soort verdieping ontstaan naast de verdieping in de opleiding. Lucky me!