VÉRONIQUE MIEGIELSEN

Toen ik in 2012 yogasite binnen kwam voor een introductieles, kon ik niet weten dat ik enkele jaren later zelf les zou geven. Vanaf het begin voelde yoga zo goed en Yogasite zo vertrouwd!


In 2016 heb ik de Teacher Training bij Dorinda en Robert voltooid, direct vervolgd met de 500 uur van Robert en de Restorative and Meditation Training van Veda Ela. Ik heb verschillende workshops en trainingen gedaan om mijn inzichten te verdiepen, zoals: verschillende workshops bij Yogasite, Wim Hof, kruidengeneeskunde, Reiki en Rigpa Tibetan energetic healing, Yoga Soma en meditatie.

 

Yoga geeft mij kracht, zachtheid, humor en zoveel wijsheid om in de les, en ook in het dagelijks leven balans en lichtheid te ervaren. Dat kan iedereen wel gebruiken, ik ook met drie volwassen kinderen en de hectiek van alledag. Ik raak nooit uitgeleerd en daar ben ik zo blij mee. Met een lerarenopleiding als achtergrond, valt nu ook het lesgeven helemaal op z’n plaats en dat komt ten goede aan de yogalessen die ik ook buiten yogasite geef.

 

Bij Yogasite zie je mij soms aan de balie, waar ik de mensen welkom heet en af en toe neem ik een les over. Mijn lessen zijn een uitdaging om te blijven bewegen, lachen, relativeren, loslaten, mediteren, leren en vooral te blijven ademen.  Dat alles in een rustig tempo en een ontspannen sfeer.

 

Met grote dank aan mijn leraren en hun leraren. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?