top of page

VEDA ELA

E-RYT200.png

Internationale yogadocent en danseres Veda Ela deelt haar yoga-pad met veel passie. Ze heeft tientallen jaren ervaring en helpt mensen weer in contact te komen met hun lichaam, geest en ziel om zo meer duidelijkheid en plezier terug te krijgen in hun leven. 

Veda Ela is opgeleid in Klassiek Ballet, moderne dans en verschillende vormen van Hatha Yoga. Ze heeft ook een universitaire opleiding in Filosofie en Literatuur. Toen ze jaren geleden in India woonde en leerde onder yoga master Indra Devi (van de Krishnamacharya traditie), werd ze verliefd op yoga. Ze bestudeerde yoga zowel in India als in Europa met vooraanstaande Amerikaanse docenten zoals Judith Lasater, Shiva Rea, John Friend, Rodney Yee en Sarah Powers.

 

Ze gebruikt de handvatten van yoga beoefening, meditatie, creatieve beweging, dans, een gezonde levensstijl, zelf-onderzoek en therapie om mensen weer dichter bij zichzelf te brengen en hun dromen en levensmissie te (her)ontdekken. 

Haar manier van lesgeven is blijven ontwikkelen, waardoor ze haar eigen stijl heeft aangemeten. Een stijl die de Oosterse en Westerse tradities met elkaar verbindt. Ze voelt aan wat haar leerlingen nodig hebben, vooral door een zachte en krachtige flow van houdingen, Yin & Restorative yoga, bewustwording van ademhaling, meditatie en zelf-onderzoek. Zo creëert ze ruimte om tot rust te komen; ze zet de deur open naar stilte. 

Veda Ela houdt van muziek en het is een essentieel onderdeel van haar dagelijkse leven. "Muziek kan je stemming veranderen, het kan helend werken én het kan helpen om je leven te transformeren." zegt ze. Als DJ ervaart ze muziek als een inspirerend element van haar werk in de wereld van yoga. Ela deelt haar passie, oprechtheid en aanwezigheid in haar lessen, workshops en Yoga Teacher Trainingen met een gevoel voor enthousiasme, nieuwsgierigheid en acceptatie. 

Ze woont en geeft les in PachaMama (www.Pachamama.com). Ze is één van de pioniers van dit Eco-dorp in het oerwoud van Costa Rica. PachaMama is gebouwd op de fundering van bewustzijn, meditatie en respect voor Moeder Aarde en het milieu. Ela reist elk jaar naar Argentinië en Europa als onderdeel van haar yoga tour. Ze geeft daar lessen, workshops, retreats en haar Restorative Yoga & Meditation Teacher Training. 

 

Veda Ela is geïnterviewd door "YOGA MAGAZINE”, “WELLNESS” en “YOGA INTERNATIONAL”. Zij en haar opleidingen zijn gecertificeerd door Yoga Alliance.

 

www.vedaelayoga.com.

yogasite-veda-ela
bottom of page