VEDA ELA

International yoga docent en danseres Veda Ela heeft zich eraan gewijd om een Yoga, die verder gaat dan de randen van de mat, te verspreiden en om levens en de samenleving te verbeteren. Yoga is meer dan oefening. Het is een filosofie, een levensstijl en een reis naar zelfontdekking.

 

Ze is ook afgestudeerd in Filosofie en Literatuur. Dit zorgde ervoor dat ze de antwoorden op haar levensvragen juist uit non-intellectuele bronnen wist te halen.

Decennia geleden werd ze verliefd op Yoga in India en ging in de leer bij Yoga Meester Indra Devi. Eenmaal terug in Europa vond ze nieuwe en inspirerende Westerse yoga docenten, trainingen en materialen. Vervolgens bracht ze haar Oosters en Westerse kennis samen.  Veda Ela’s manier van eigen stijl van lesgeven waarin tradities uit het oosten en westen samenkomen. 

Het ontdekken van het innerlijk landschap is een fundamenteel onderdeel van haar lessen. Haar flow van asanas (poses), Yin & Restorative Yoga, adem bewustzijn, meditatie en zelf onderzoek zijn bedoeld om ruimte te creëren, rust te pakken en zo de deuren naar stilte te openen.  

Met het gebruik van yoga houdingen, meditatie, creatieve bewegingen, dans, een gezonde levensstijl, zelf-ontdekking en yoga therapie, leidt ze mensen richting contact krijgen met zichzelf, waardoor ze meer te weten komen over hun dromen en missie in dit leven en deze werkelijkheid kunnen laten worden!

“Voor mij is Yoga een manier van leven. We doen onze practice op de mat, maar van de mat af vindt Yoga plaats in het dagelijkse leven!”, zegt ze.

Veda Ela houdt van muziek en ziet het als een essentieel onderdeel van haar dagelijks leven. “Muziek kan je stemming veranderen, je helen en je leven transformeren” zegt ze. Met haar DJ achtergrond is muziek een element van inspiratie in haar Yoga werk. Ela brengt passie, oprechtheid en aanwezigheid in haar lessen, workshops en docenten opleidingen waarin ze een gevoel van enthousiasme, nieuwsgierigheid en acceptatie binnen de Yoga practice bij wil brengen.

Ze woont en geeft les in PachaMama (www.Pachamama.com) en is één van de pioniers binnen dit Eco-dorp met alternatieve levensstijl, gelegen in het onaangetaste oerwoud van Costa Rica. PachaMama is gevormd rondom bewustzijn, meditatie en respect voor Moeder Aarde en het milieu.

 

Veda Ela is een Yoga Alliance gecertificeerd docent. ​Ze werd geïnterviewd voor "Yoga Magazine”,  “Wellness” en “Yoga International”.

 

www.vedaelayoga.com.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?