SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?

VEDA ELA

Veda Ela is een internationaal Yoga docent en danseres met een passie voor het delen van het Yoga levensstijl pad. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van mensen om in contact te komen met hun lichaam, geest en ziel, om zo meer duidelijkheid en vreugde in hun levens te vinden.

 

Ze heeft klassiek ballet, moderne dans en verschillende vormen van Hatha Yoga gestudeerd. Ze heeft ook een diploma in filosofie en literatuur.

 

Decennia geleden toen ze in India woonde, werd Ela verliefd op Yoga onder begeleiding van Yoga Meester Indra Devi (van de Krishnamacharya traditie). Ze bestudeerde de Indiase, maar ook de Europese vormen van yoga met befaamde Amerikaanse docenten zoals Judith Lassater, Shiva Rea, John Friend, Rodney Yee, Sarah Powers en meer. 

 

Met het gebruik van yoga houdingen, meditatie, creatieve bewegingen, dans, een gezonde levensstijl, zelf-ontdekking en yoga therapie, leid ze mensen richting contact krijgen met zichzelf, waardoor ze meer te weten komen over hun dromen en missie in dit leven en deze werkelijkheid kunnen laten worden!

 

Veda Ela’s manier van lesgeven is constant blijven evolueren wat uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van haar eigen stijl waarin ze tradities uit het oosten en westen combineert. Ze stemt haar lessen af op het niveau van de leerlingen, voornamelijk met een teder maar krachtige flow van asanas (poses), Yin & Restorative Yoga, adem bewustzijn, meditatie en zelf onderzoek wat ruimte creëert om rust te pakken en zo de deuren naar stilte te openen.  

Veda Ela houdt van muziek en ziet het als een essentieel onderdeel van haar dagelijks leven. “Muziek kan je bui veranderen, het kan helen en je leven transformeren” zegt ze. Met haar DJ achtergrond is muziek een element van inspiratie in haar Yoga werk. Ela brengt passie, oprechtheid en aanwezigheid in haar lessen, workshops en docenten opleidingen waarin ze een gevoel van enthousiasme, nieuwsgierigheid en acceptatie binnen de Yoga practice bij wil brengen.

 

Ze woont en geeft les in PachaMama (www.Pachamama.com) en is één van de pioniers binnen dit Eco-dorp met alternatieve levensstijl, gelegen in het onaangetaste oerwoud van Costa Rica. PachaMama is gevormd rondom bewustzijn, meditatie en respect voor Moeder Aarde en het milieu. Ela reist ook naar Argentinië en Europa elk jaar, als onderdeel van haar yoga tour. Ze geeft lessen, workshops, retreats maar vooral haar Restorative Yoga and Meditation Teacher Training.

 

Veda Ela is geïnterviewd "Yoga Magazine”, het Nederlandse tijdschrift: “Wellness” en “Yoga International”.

Veda Ela is een Yoga Alliance gecertificeerd docent. 

 

www.vedaelayoga.com.