top of page

THESSA THIJS

Al als jong meisje raakte Thessa geïnteresseerd in yoga. In 2013 heeft ze yoga herontdekt en niet meer losgelaten. 

 

Het beoefenen van de yogahoudingen is vooral zinvol wanneer we, dat wat we op de mat leren, ook toepassen in ons dagelijks leven. Als we in staat zijn, door het regelmatig beoefenen van yoga, de uitlijning in het lichaam te optimaliseren zal onze energie beter gaan stromen en worden de dingen lichter. Voor Thessa is dat het begin van verlichting. Verlichting begint bij het terug in balans brengen van het fysieke lichaam.

 

Thessa geeft ook workshops “kaak-Yoga” waarin de deelnemers geleerd wordt om het kaakgebied, het hoofd, de nek en de schouders weer in balans te brengen. Tijdens een workshop worden onder anderen eenvoudige oefeningen aangeleerd die thuis ook gebruikt kunnen worden. Deze workshop is interessant voor mensen die in meerdere of mindere mate tandenknarsen of de tanden op elkaar klemmen. Ook bij nek en schouderklachten kan deze workshop uitkomst bieden.

 

In 2013 heeft Thessa de basis Hatha Yoga docentenopleiding bij Timsa Yoga gevolgd. Aansluitend heeft ze de 500 hour Yoga Alliance Teacher Training bij Yogasite gevolgd. 

www.thessathijsyoga.com

yogasite-thessa-thijs
bottom of page