THE SCIENCE OF HAPPINESS

Waarom kiezen als je het beste van twee werelden kunt krijgen: oude wijsheid van de yogi's gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten over geluk. Het klinkt misschien gek maar gelukkig zijn kun je leren. We duiken in de wereld van de Positieve Psychologie en gebruiken yogatechnieken en houdingen om onze ervaringen te verdiepen.

 

Je leert hoe je je geluksniveau kunt verhogen aan de hand van simpele maar zeer effectieve interventies. Zoals Shawn Achor, Happiness researcher bij Harvard, zegt: "Happiness is not the believe that we don't need to change, it's the realisation that we can".

 

Ik geloof dat beide werelden - oude wijsheid uit het oosten en nieuwe wijsheid uit het westen - hetzelfde zeggen maar een andere taal gebruiken. In deze workshop komen die twee werelden samen. We gebruiken ons hele zelf om ons welbevinden en geluk te vergroten. Eerst in ons eigen leven, om dit vervolgens te kunnen delen met de mensen om ons heen.

 

Wil jij nog gelukkiger worden? Je nog levendiger en energieker voelen? Wetenschappelijk onderzoeken welke waarden je wil nastreven? En die tot leven laten komen met behulp van yoga? Doe dan mee met deze eerste workshop over de wetenschap van geluk gecombineerd met yoga!

 

Milou is Sociaal Psycholoog, (yoga) docent, en aan het uitvogelen of spiritueel psycholoog echt een ding is :).

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?