200-hour-teacher-training

TEACHER TRAINING

200 UUR

Deze 200 hour Yoga Alliance Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany en Dorinda Farver. Deze opleiding is vooral gericht op zelfontwikkeling en -ontdekking. Robert geeft non-lineair les in Pralaya yoga, Dorinda werkt met thema's en gastdocenten. 

 

We werken met een flexibel systeem, waardoor je op elk moment kunt instromen. Je hoeft ook niet alle dagen te volgen, maar kan per weekend kijken welke dagen je erbij wil zijn.

 

Deelnemers worden verwacht 20 dagen te volgen, waarvan minstens 10 met Robert. Verder zijn er geen specifieke toelatingseisen en kun je ook losse dagen aansluiten zonder de volledige opleiding te willen volgen. 

 

Lees meer...& schrijf je in!

Butterfly serie Ela 2017_foto Manon de K

TEACHER TRAINING RESTORATIVE YOGA & MEDITATION 100 UUR

Deze training geeft je nieuwe handvatten om mee te nemen in je practice, je lesgeven en je dagelijkse leven. De intentie van de opleiding is om je te inspireren om je leven op een hogere frequentie te leven, met bewustzijn, acceptatie van jezelf en anderen, en om beter voor de planeet te zorgen.

Veda Ela's Restorative Yoga & Meditatie Teacher Training is meer dan alleen een opleiding. Het is ook een levens-training. Het gebruikt de taal van yoga en andere disciplines om een reis van zelf-ontdekking en zelfontwikkeling aan te gaan.

 

Lees meer...& schrijf je in!

500-hour-teacher-training

TEACHER TRAINING

500 UUR

Deze 500 hour Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany. Als je de 200 hour TT hebt afgerond, kun je doorstromen naar deze 500 hour TT (of eigenlijk de aanvullende 300 uur op de al behaalde 200 hour certificering) met Robert.

In de 500 uur opleiding ga je, ten opzichte van de 200 hour TT, een stuk dieper in op de therapeutische toepassingen van yoga, en de energetics.

Voor de 500 uur opleiding word je verwacht om 27 lesdagen te volgen om het certificaat te behalen. Het systeem is flexibel, dus je kan op elk moment instromen, en hoeft ook niet alle lesdagen mee te volgen. Je plant gewoon in wat er voor jou kan. Je betaalt ook enkel voor de dagen die je komt.

Lees meer...& schrijf je in!

yoga-nidra-pranayama-teacher-training

YOGA NIDRA & PRANAYAMA FUNDAMENTALS

In de fundamentals training krijg je van Bart Benschop een gestructureerd overzicht van Yoga Nidra en Pranayama in theorie en praktijk voor het lesgeven en/of voor eigen verdieping. 

 

In deze opleiding leer je wat Yoga Nidra is, leer je het geven en krijg je tools om je eigen ervaring uit te diepen.

Pranayama kun je uitleggen als adembeheersing, maar de term omvat veel meer. Via de adem kun je je systeem beïnvloeden op verschillende manieren. Je leert hoe verschillende ademhalingsoefeningen technisch en energetisch werken en krijgt een overzicht voor een solide basis.

Lees meer...& schrijf je in!

landingspagina-teachertraining-arunayoga

TEACHER TRAINING

ARUNA YOGA 200 UUR

De Aruna Yoga Teacher Training is een opleiding waar verschillende vormen van yoga bij elkaar komen; hatha, vinyasa en Kundalini. Het leert je in het nu te zijn zonder oordeel. Nicki Forman heeft deze vorm van yoga ontwikkeld en zij geeft ook de opleiding, met ondersteuning van Dorinda Farver.

Deze opleiding gaat dieper in op de asanas, yoga filosofie, ademhaling, jezelf leren kennen door middel van yoga, helende technieken en meditatie.

Deze opleiding bestaat uit 20 dagen, verspreid over een jaar. Je moet bij al deze dagen aanwezig zijn om een certificaat te behalen. Er zijn enkele inhaaldagen mogelijk. 

Lees meer...& schrijf je in!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?