landingspagina-ruimtes.jpg

TE HUUR

Heb je een vergadering, bijeenkomst of brainstorm event en je zoekt een locatie? Yogasite beschikt over verschillende ruimtes die per dagdeel kunnen worden gehuurd. Altijd inclusief thee en water, wel of niet in combinatie met een biologische lunch, yoga, meditatie, een workshop of een motivatie-spreker… Je kunt je gehele verblijf zelf samenstellen! 
 

De ruimtes zijn op dagdeel-basis beschikbaar. Dagdelen zijn als volgt verdeeld:
ochtend: 8u00 - 12u30
middag: 13u00 - 17u30
avond: 18u00 - 22u30 

 

De kosten voor de huur van een beamer zijn 20 euro per dag. De kosten voor een flip-over zijn 12,50 per dag. Prijzen exclusief BTW.

Mocht je wijzigingen in de inrichting van de ruimte willen, dan rekenen wij hiervoor personeelskosten van 25 euro per uur (excl. BTW). 

Wij maken hiervoor graag vooraf een offerte specifiek op basis van je wensen. 


Neem contact met ons op, dan lichten we graag de mogelijkheden toe! 
Voor de huurvoorwaarden kun je hier terecht.

yogasite-love-and-laughter

LOVE & LAUGHTER

Deze ruimte is 170 m2 en beschikt over hoge ramen en veel lichtinval. Je kijkt uit op de tuin. Er is mogelijkheid tot het huren van een beamer & projectiescherm en/of flip-over. Tafels en stoelen kunnen in overleg worden geplaatst. De ruimte is ook in tweeën te delen middels een schuifwand. In dit geval is de grootte 85 m2.

KOSTEN:
Hele ruimte: € 110,00 per dagdeel

Halve ruimte: € 80,00 per dagdeel

De prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het gebruik van water & thee.

yogasite-intention

INTENTION

Deze ruimte is 95 m2 en heeft een kurkvloer en veel lichtinval. Vanuit deze ruimte kijk je uit op de achtertuin. Er is mogelijkheid tot het huren van een beamer & projectiescherm en/of flip-over. Tafels en stoelen kunnen in overleg worden geplaatst.

KOSTEN:
€ 95,00 per dagdeel

De prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het gebruik van water & thee.

Light ruimte_foto Manon de Koning02.jpg

LIGHT

Deze ruimte is 90 m2 en beschikt over hoge ramen en veel lichtinval. Light is toegankelijk met een klein trapje (5 treden omhoog). Er is mogelijkheid tot het huren van een beamer & projectiescherm en/of flip-over. Tafels en stoelen kunnen in overleg worden geplaatst.

KOSTEN:

€ 85,00 per dagdeel

De prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het gebruik van water & thee.