top of page

LILIAN GELISSEN

Ruim 25 jaar lang deed ik persoonlijk onderzoek geleid door mijn krachtige intuïtie en gedreven door dat wat ik dagelijks ervaarde. 

Ik leefde voornamelijk in angst wat zorgde voor heel veel stress, onrust en depressie.

 

De angst was ontstaan door traumatische ervaringen en door middel van verschillende opleidingen en trainingen en zelf onderzoek kon ik langzaam maar zeker terug komen bij mezelf, volledig herstellen en te leven vanuit een zeer aangenaam midden.

 

Ik deel vanuit hart & ziel doorleefde kennis en persoonlijke ervaring. Om meer liefde voor het zelf op de wereld te brengen, meer empathie, begrip en vergeten kennis over onze eigen natuurlijke vermogen; het lichaam is prima in staat om te herstellen van de meest intense emotionele impact (trauma) of andere stressvolle ervaringen die leiden naar bijvoorbeeld een burn out.

 

We zijn alleen vergeten dat we dit zelf herstellend vermogen hebben en doen eerder dingen die averechts werken dan dat wat voor ons werkt.

 

Via de Reset en Restore methode herstel ik het vertrouwen in ons lichaamseigen kunnen, niet (alleen) via woorden, maar juist door dit te ervaren tijdens o.a. tijdens de yogalessen.

 

Het weer grip terug krijgen op je eigen emoties, het terug kunnen brengen van rust in jezelf, hoe intens de omstandigheden en emoties ook kunnen zijn. Dat geeft een kracht en vertrouwen die blijvend is.

 

Deze ervaring, kennis en meer deelt Lilian elke woensdagmorgen tijdens de Yin Yang Yoga Lessen en tijdens cursussen en verdiepingsdagen die ze geeft bij Yogasite.

www.reset-en-restore.nl

steffie-gelissen.jpg
bottom of page