RESTORE & RECHARGE AERIAL TEACHER TRAINING

Restore and Recharge Aerial Yoga is een vorm van Aerial yoga die op een zachte manier je lichaam de kans geeft te herstellen en op te laden. De houdingen nodigen je uit te observeren en stilte te ervaren. Een bewuste en diepe ademhaling zorgt dat je de spanning los laat en meer verbindt met je lichaam. De tegendruk van het doek geeft een diepe bindweefsel massage en je wordt uitgenodigd je weerstand te onderzoeken: 'wat houd ik vast en waarom?'

 

Tijdens deze 2-daagse opleiding leer je hoe je een les opbouwt en nemen we een diepere kijk in de houdingen en bespreken we opties hoe je iemand veilig in en uit de houding kan brengen.

 

De techniek bevat 2 elementen:

- zachte Restorative; het letterlijk loslaten, herstellen 

 - Yin met wat meer energieke Yang elementen.

 

De opleiding is inclusief een Restore and Recharge manual/werkboek. In deze manual vind je alle informatie voor een basis Restorative les van 65 min met tevens diverse houdingen/opties om een les op te bouwen. Het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 10 deelnemers); gelieve vooraf in te schrijven.

Deze opleiding is onderdeel van de Yoga Alliance Continuing Education certificatie en wordt gegeven door Boban Krstic.

Tijdens de lunchpauze wordt er een vegan soep geserveerd. Dit is inclusief in de prijs, als ook thee en water gedurende het weekend.

Geïnteresseerd in de data of wil je je inschrijven? Alle info vind je hieronder. Lukt het inschrijven niet? Probeer het dan via de MindBody Online website.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?