POWER OF GENTLENESS

Moeilijke tijden vragen om een verdieping in je yoga beoefening. Een verdieping gebaseerd op kalmte en veerkracht. Om ons te helpen bij onszelf te blijven, los te laten wat ons niet meer dient en te leven vanuit geduld en aanpassingsvermogen. 

In deze workshop ontdekken we de waarde van zachtheid richting onszelf en anderen door middel van Yin & Restorative yoga en Yoga Nidra.

Door Yin yoga komen we in contact met onze vrouwelijke energie, ontdekken we onze grenzen, geven we ons over en zijn we in stilte. 

Restorative yoga leert ons de kunst van bewuste rust, lief zijn voor onszelf en daarmee voor anderen. 

Tijdens de beoefening van Yoga Nidra (ook wel "yogi slaap" genoemd), planten we het zaadje van de intentie; van dat wat we willen laten ontstaan in ons leven. 

Ervaar de zachtheid van een staat van zijn waarin je fysiek, mentaal en energetisch kunt ontspannen, opladen en helen. 

 

Voor wie is deze workshop? 

Deze workshop is voor alle yoga docenten die deze stijlen van yoga willen ontdekken en willen toevoegen aan hun lesprogramma. Het is ook voor iedereen die mediteert (of hier les in geeft), therapeuten, lichaamswerkers en yoga studenten van alle niveaus die hun eigen yoga beoefening willen verdiepen of een nieuwe willen opbouwen. En - vooral - is het voor iedereen die meer Yin energie in hun dagelijkse leven willen brengen; op en naast de mat!

Deze workshop wordt in het Engels gegeven. Wanneer we weer in de studio bij elkaar mogen komen, is het mogelijk vanuit de studio de workshop mee te volgen op het grote scherm. Sowieso kun je de workshop via livestream vanuit huis volgen. 

Datum:     

Woensdag 31 maart 2021

Tijd:   

20u00 - 22u00

Docent:

Veda Ela

Kosten:

40 euro

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?