top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Uitnodiging: Sacred Yin Yang Verdiepingsdag

De zon die opkomt, is Yang die oprijst op uit Yin. De schemer die valt, is Yin die oprijst uit Yang.

In de winter wanneer de Yin energie meer voelbaar is door de korte dagen en de natuur die zich naar binnen heeft terug getrokken, en de zomer wanneer de Yang energie meer voelbaar is door dat de hele natuur om ons heen zingt en vibreert.

Vrijdag 27 Januari staat onze verdiepingsdag in het teken van herstellen van de balans in jezelf. Wees welkom op de Sacred Yin Yang verdiepingsdag!

🖤Sacred Yin: Onze eigen beweging naar binnen toe.

Beweging inwaarts. Zonder te doen. Zonder doel. Zonder uitkomst. Maar zijn met alles wat er op dat moment is. Actief door aanwezig te zijn en te blijven. En tegelijkertijd passief door niet te handelen, niet te doen, niets te verwachten. Binnen in jezelf, is waar je ervaart dat je zoveel meer bent, dan wat je denkt te zijn. Het is binnen in jezelf, waar je realiseert dat je altijd verbonden bent. En dat wanneer je jezelf niet meer in de weg staat, alles vóor je gaat werken.

🤍Sacred Yang: als de zon die oprijst uit de Yin.

Het helder weten en voelen welke actie er genomen mag worden om vorm te geven aan dat wat uit het diepe innerlijke omhoog beweegt. Het is de meest prachtige innerlijke samenwerking die we vergeten zijn.

De voormiddag reserveren we om te zinken in onze eigen innerlijke ruimte: "Sacred Yin". Om daar diep te ankeren en de verbinding met het zelf, onze innerlijke ruimte en pure stilte te ervaren. Het is daar in de pure stilte waar we ons verbinden ankeren en opladen.


Zoals de zon oprijst uit de Yin zal ook de verbinding met ons ware innerlijke vuur, Sacred Yang ontstaan vanuit de verbinding met Sacred Yin. Dit innerlijk vuur is anders dan we denken dat het is.

Kom je natuurlijke innerlijke Yin Yang balans herstellen tijdens deze prachtige Sacred Yin & Yang verdiepingsdag. Schrijf je in via de Eversports app, of meld je aan via info@yogasite.nl Fijn dat je erbij bent!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page