top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Teacher Training Open dag!

Toen ik begon met yoga was het iets dat ik vooral deed als de nood hoog was. Ook al kon ik er in mijn ogen niets van, het bracht me wanneer nodig even wat rust en ontspanning. Zelfs als de gedachten in mijn hoofd in de eindontspanning nog steeds alle kanten opgingen, merkte ik een positief effect van yoga.

In 2010 ging ik door een moeilijke periode in mijn leven. Mijn leven voelde als iets waarin ik vastzat en waar het steeds donkerder en benauwder werd. Yoga bracht me toen steeds weer een beetje verlichting en ruimte. Ik werd nieuwsgierig naar het verhaal van yoga. En besloot - ondanks alle tegenspraak in mijn hoofd - om een 200-uurs Yoga Opleiding te gaan doen.


Terugkijkend voelt het alsof het leven wachtte op het moment dat ik richting durfde te kiezen. Want vanaf het moment dat ik met de opleiding begon en mijn leraar Robert Boustany ontmoette, werd mijn levenspad stap voor stap helderder. Keuzes maken werd makkelijker, omdat ik duidelijker begon te voelen wat de juiste was. Ik ontmoette zoveel mooie mensen, die net als ik vastliepen, verdieping zochten en hun hart wilden volgen.


Ik had van tevoren helemaal niet het idee dat ik ooit echt yogales zou gaan geven (onmogelijk zei mijn hoofd). En helemaal niet kunnen vermoeden hoe dit prachtige roller coaster pad zich verder zou ontvouwen.


Ik ben innig dankbaar voor die stap die ik enigszins onzeker maar met veel vertrouwen zette in 2010. De magie van yoga delen is het liefste wat ik doe.


En misschien resoneert dit met je. Is ergens in jou het verlangen naar verlichting. Maar heb je diezelfde twijfelstem in je hoofd? Denk je dat je nog niet sterk, flexibel, kalm of goed genoeg bent om aan een yoga opleiding te beginnen…


Misschien vind je het leuk om te komen proeven? Een beetje gevoel krijgen bij de inhoud van onze yoga opleiding. En bij de mensen die daarbij betrokken zijn.


Kom dan naar onze open middag op zondag 8 januari. Doe mee aan de verschillende Teacher Training workshops. En ervaar wat de Teacher Training voor jou kan betekenen.


Liefs, Ellen

 

Open Dag Teacher Training

Zondag 8 Januari

13u - 18u


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page