top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Nieuwsbrief: Lekker op Retreat, Open dag en ander leuks nieuws!Discover Your Soul Purpose Retreat 19 t/m 23 September Valencia, Spanje


❤️ We willen onszelf in ons dagelijks leven ons nog weleens terugtrekken. Vooral ons hart. Omdat we de deksel op onze neus hebben gehad. In de liefde, in contact met je ouders, of in je werk. En misschien soms zelfs meerdere keren.⁠ ⁠ Je bent de weg naar voelen kwijt. Het denken overheerst. Je voelt je verwijderd van jezelf. Je bent op een kruispunt aanbeland. Je ⁠voelt dat je het anders wil, omdat wat je nu doet niet meer bij je past. Maar wat dan wel?⁠ ⁠ In deze retreat gaan we samen op zoek naar jouw zielenmissie. Vragen die centraal staan zijn: Waarom ben je juíst nu geboren? ⁠Welke betekenis hebben de gebeurtenissen in jouw leven in relatie tot jouw missie? ⁠Wat is jouw unieke gave? ⁠En op welke manieren wil je deze met de wereld delen? ⁠ Wij geloven dat de weg naar jezelf dichterbij is dan je denkt. ⁠We helpen je graag jezelf herontdekken. Tijdens de retreat is dat wat we doen, vanuit verschillende invalshoeken en gebruikmakend van verschillende methoden onderzoeken we jouw antwoorden op deze vragen. ⁠ Door te voelen. En jouw lichaam is daar een hele mooie ingang voor. Met hulp van yoga therapie, meditatie, lichaamswerk en zelfreflectie ontrafelen we onze fysieke spanning en onderliggende emoties. ⁠ En als je daar de ruimte aan geeft, dan creëer je daarmee ook de ruimte voor transformatie.⁠ Ben je in staat om op een ander niveau te voelen.⁠ Meer op hartsniveau. Je gaat voelen wat jouw zielenwens is.⁠ ⁠En hoe je vanuit daar wilt leven. 🙏🏻 We doen dit samen. Met elkaar.⁠ ⁠ We gaan deze reis graag samen met je aan. ⁠ Ga je mee? 19 t/m 23 September 2022⁠ ⁠


 
 

Open dag Yoga Teacher Training 28 Augustus 15:00u - 19:30u


Misschien speelt het idee zo af en toe in je hoofd: een Yoga Teacher Training volgen. En meteen daarna de twijfels: ik ben te stijf, ik heb niet genoeg ervaring, ze zien me aankomen, waar moet ik de tijd vandaan halen, ik heb er het lijf niet voor, mijn hoofd is te druk, ik ben helemaal niet zo spiritueel, ik heb helemaal geen ambitie om yogadocent te worden, blablablabla...

Maar toch keert dat gevoel zo af en toe terug. En merk je nieuwsgierigheid op, een verlangen, een pull...

Hoe zou je het vinden om gewoon eens een keer te komen snuffelen? Het idee van een yoga opleiding volgen, eens wat verder te onderzoeken? Uit te zoeken of het iets voor je is? Vragen te stellen over wat zo'n Teacher Training dan precies inhoudt. En ontdekken wat het voor jou kan betekenen.


Speciaal voor jou organiseren we een open middag waarin je kennis kunt met maken met onze Teacher Training programma's. Zoals onze 200-uurs beginnersopleiding of, de verdieping in, met de 300-uurs vervolgopleiding met specialisaties (zoals Yoga Nidra & Pranayama) en een sneak-peak van onze gloednieuwe opleiding Yoga Therapie.

We vertellen je er graag meer over, geven je de gelegenheid om Yogasite te komen ervaren en laten je kennis maken met onze docenten.

Al onze opleidingen hebben een stevige basis in Pralaya Yoga, een bijzondere vorm van yoga gericht op optimale alignment op fysiek en energetisch niveau. Grondlegger Robert Boustany (lead trainer, 50 jaar ervaring met Yogales geven) geeft vanuit Houston een Livestream sessie, waarin je kennis kunt maken met de zachte kracht van Pralaya Yoga en bovenal met zijn grote yoga-hart.


Ellen van der Valk (lead trainer en eigenaresse van Yogasite) geeft een korte practice en vertelt openhartig over hoe haar eigen Yoga Teacher Training reis 12 jaar geleden begon en hoe dit haarzelf en haar leven diepgaand veranderde.

Ook andere (gast)docenten zijn aanwezig om je meer te vertellen over en laten ervaren van hun yoga-specialisaties.

En je kunt studenten die momenteel in opleiding zijn het hemd van het lijf vragen. Ze vertellen graag over hun ervaringen en redenen om de stap naar onze yogaopleidingen te zetten.

Dit alles onder het genot van een kopje Yogi Tea en super healthy huisgemaakte soep en ander lekkers uit ons Yogasite Café. Onze deur staat open! Tot dan!

 
 

Introductiecursus: Grow into Yoga


🌱 Wanneer je denkt dat iedereen het wel kan, behalve jij. Jezelf afvraagt of je het wel goed doet, maar je jouw vragen in de les niet durft te stellen. Dat snappen wij. En daarom hebben we de "Grow Into Yoga" lessen. 5 lessen, in 5 weken, met persoonlijk advies en alle tijd en aandacht voor jouw lijf en jouw vragen.


🥰 Herken je dat? Dat moment. Dat je op je mat zit. Klaar voor de les. Weer even tijd voor jezelf. Rust in je hoofd. Maar toch wil je hoofd niet stilstaan.


🤯 Je voelt dat yoga goed is voor lijf. Maar... 'Doe ik het eigenlijk wel goed?', vraag je jezelf af? 'Sta ik wel goed in deze pose? Ze zien me aankomen met deze vraag. Het is niet eens mijn eerste les...' Je hebt een hele interne dialoog. 'Zit ik wel goed op mijn blok? En die Downward Facing Dog; hoe moet die pose eigenlijk, als je geen perfecte driehoek kan maken? Mijn rug platter, mijn benen leniger? Is mijn lijf hier überhaupt wel geschikt voor?' Vraag je jezelf uiteindelijk af.


🧘🏻 Wij maken juist graag tijd voor jouw vragen! We kunnen het goed voorstellen dat je al die gedachten hebt. Zo herkenbaar. Voor ons allemaal misschien wel. Wij zijn blij dat je de weg naar je yogamat gevonden hebt. Of je nu al lang yogales volgt, of pas net. We helpen je graag met jouw vragen, zodat je je zekerder voelt in jouw lijf en vol goede moed terug de mat op gaat.


🤩 En daar hebben we de "Grow into Yoga" cursus voor.

* 5 lessen in 5 weken.

* Persoonlijk advies, en alle tijd en aandacht voor jouw vragen.

* Ruimte voor de basisprincipes van yoga, zodat je jouw wekelijkse lessen veilig en met vertrouwen kunt volgen.

* Gemiste lessen kun je gemakkelijk inhalen.


Je vindt de "Grow into Yoga" lessen hier en onder 'cursus' in de Eversports-app.


✍️ Schrijf je in en vraag maar raak.

Wij hebben de tijd!


De eerstvolgende "Grow into Yoga" reeks start op 13 September.

 

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page