top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Nieuwsbrief: De kracht van diepe ontspanning

De wereld om ons heen is druk en constant in beweging. Stress is een vast onderdeel geworden in het dagelijkse leven van veel mensen. We rennen, maar hebben het gevoel stil te staan. Als onszelf vergelijken, dan lijkt ieder ander te slagen, meer aan te kunnen, het beter voor elkaar te hebben. Je zou jezelf in de ratrace van het leven bijna vergeten.⁠ ✨ En dat helpen we graag voorkomen. We gunnen je een goede verbinding met jezelf. Een gevoel van balans en innerlijke rust. En die begint met goede slaap en een gezonde ademhaling. Dat is precies waar de training Yoga Nidra & Pranayama bij kan helpen. ⁠Klinkt simpel, maar er ligt een wereld achter om te ontdekken. Yoga Nidra, ook wel slaap yoga genoemd, helpt je om diepe ontspanning te ervaren. Het helpt stress te verminderen en je concentratie te verhogen. Pranayama is het leren beheersen van je levensenergie met behulp van de adem. Deze twee magische aspecten van yoga vinden wij zo belangrijk, dat we er een 5-daagse training aan wijden. 📚 In de Training Yoga Nidra & Pranayama Fundamentals leert Bart Benschop je wat Yoga Nidra en Pranayama is. Je krijgt tools om je eigen ervaring uit te diepen en oefent samen. Na deze meerdaagse training heb je een hele goede basis met jezelf in verbinding te blijven en innerlijke kalmte te ervaren. De training bestaat uit twee modules: Fundamentals 1 (3 dagen) en Fundamentals 2 (2 dagen). Om je eigen practice uit te diepen, is het volgen van alleen Fundamentals 1 al heel waardevol. Wil je er nog dieper induiken en er ook zelf les in gaan geven? Dan is Fundamentals 2 een waardevolle toevoeging (en de mogelijkheid om het ook aan anderen over te dragen). 🥰 Herken je jezelf in bovenstaande tekst? Dan is deze training een prachtig cadeau aan jezelf! De training is voor alle niveaus geschikt, ook als je nog niet veel ervaring hebt met yoga of juist heel veel. Coming home to yourself. Dat is wat wij je gunnen. ⁠ Ben je erbij?⁠ Inschrijven kan direct door op de link te klikken: Fundamentals 1 | 22 T/M 24 JULI⁠ Fundamentals 2 | 15 & 16 OKTOBER Heb je vragen? Bel (+31 6 2001 38 48) of mail (info@yogasite.nl) ons. We zijn er graag voor je.


 

Op veler verzoek: korte zonnige zomerlessen in juli & augustus voor de vroege vogels


Pralaya Yoga met Ellen

Om even goed wakker te worden en je dag fris te starten!

Elke Maandag van 07:00u tot 07:45u (45 minuten)


 

Festival "Gluren bij de Buren" bij Yogasite


Aanstaande zondag 3 juli is het jaarlijkse podiumkunstenfestival "Gluren bij de Buren" op bezoek bij Yogasite. Een gratis huiskamer- en tuinen evenement, waarbij er door heel de stad optredens plaatsvinden. Ook Yogasite zal worden omgedoopt tot podium. De Spaanse Folklore band “Flamencura” zal onze studio omtoveren tot ware danstent. 💃🏼⁠

Met onze roots in Valencia en de retreats die we daar hosten, kon het niet toepasselijker zijn. Muziek naar Yogasite brengen was al langere tijd een wens van ons, daarom voelt deze dag als een cadeautje. 🎁⁠ Kom je het met ons meevieren? 🎊⁠ Wees welkom voor een hapje, drankje en een dansje⁠ of om gewoon lekker te komen genieten.⁠ Wanneer: Zondag 3 Juli⁠ Waar: Bij Yogasite⁠ Wat: 3 optredens van 30 minuten⁠ Hoe laat: 13:45 / 15:15 / 16:45⁠ Aanmelden hoeft niet. Je mag gewoon lekker binnen komen wandelen. Tot dan!


 

NIEUW IN HET ROOSTER

INTRODUCTIELESSEN


Tijdens deze lessen wordt in een rustig tempo en met een heldere uitleg, de basis van yoga uitgelegd. Je maakt kennis met de verschillende stijlen van yoga die we bij Yogasite aanbieden. En er is ruimte om al je vragen te stellen. Bijvoorbeeld over welke les voor jou geschikt is om mee te starten. Of hoe je tijdens de les omgaat met stijfheid of een onrustig hoofd. Je zult zien, dat je hierdoor meer uit je yogalessen gaat halen.


In Juli & Augustus is er elke zondag een gratis introductieles van 9:30u tot 11:00u. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je al yoga bij ons volgt. En neem gerust familie, vrienden of buren mee als je ze graag wilt laten kennis maken met yoga bij Yogasite. 


Een liefdevolle laatste les van Dorinda


Zoals je in de laatste nieuwsbrief hebt kunnen lezen, gaf Dorinda op donderdag 23 Juni haar laatste les bij Yogasite. Een volgende stap, nadat ze Yogasite 2 jaar geleden heeft overgedragen aan Joost & Ellen. Een stap die ons allemaal de ruimte geeft om te groeien op onze eigen authentieke manier. Die laatste les ... wat een magische les was dat! Dank je wel Dorinda, voor het delen van je liefde, energie en kennis. En dank aan iedereen in de studio en online: dat je erbij was. Wat een prachtige verbinding. Wat een mooie tijd hebben we samen gehad. We zullen de liefde blijven verspreiden.


Wil je Dorinda blijven volgen? Check dan haar website: www.dorindafarver.com.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page