top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Leespiratie deel 5


Deel 5 alweer. We hebben al een aantal bijzondere boeken gedeeld en de bijdrage van Laura is geen uitzondering.


Als je Laura kent, zal het geen verrassing zijn dat ze een boek van één van haar voornaamste inspiratiebronnen heeft gedeeld… ;)


“Mijn boek is met stip: ‘Niets groter dan geluk’ van Tulku Lobsang (wie anders 😉). Ik hoef het maar open te slaan en er verschijnt snel een glimlach op mijn gezicht.


Het leven niet moeilijk maken, maar genieten van alles wat je hebt/wat er is. Wat is er nou fijner dan je gelukkig voelen?


Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om buiten te zijn of baby’tjes te knuffelen. Dan geniet ik en laat ik alle spanningen los. Tulku Lobsang laat in zijn boek op meerdere manieren zien hoe je liefde kunt ervaren. Hoe meer liefde, hoe meer geluk. Dat is wat het leven zin geeft.


Altijd handig om daaraan herinnerd te worden. Op zo’n duidelijke, liefdevolle manier.”


In haar aankomende workshops ‘Lu Jong’ helpt Laura je met tools die ze van Tulku zelf geleerd heeft. Om meer spanning los te laten en geluk te ervaren. Je hoort meer over het ontstaan van Lu Jong, het Tibetaans Boeddhisme, Tulku Lobsang én de Tibetaanse geneeskunst. Je leert alle oefeningen, ontvangt een hand-out waarmee je thuis aan de slag kunt, en… je maakt kennis met Kum Nye; een zachte massage over de kleren heen. Je leert te geven en te ontvangen.


“Maak je tijd, of maakt tijd jou?” - Tulku Lobsang

Lees HIER meer over de workshops en schrijf je in!

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page