top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Leespiratie deel 4


Wat we het mooie vinden van deze ‘rubriek’, is dat er evenveel verschillende soorten boeken worden gedeeld als dat er mensen in ons team zitten. Iedereen brengt een bijzonder pareltje in. Sommigen passen op dit moment (nog) niet bij je, door anderen word je meteen gegrepen. In deze editie de suggestie van Steffie:


“Boeken zijn als energie. Woorden openen poorten en deuren in mijn systeem die eerst nog gesloten waren. Zo ervaar ik vaak veel inzichten waardoor ik mij een laag dieper kan verbinden met mijn eigen waarheid dus dichter bij mezelf kan komen.


Een goed boek opent zo voor mij een wereld die resoneert met mijn innerlijke gevoelswereld. Mijn natuurlijke behoefte aan verdieping en verbinding voed ik daarom heel graag met boeken!


Soms is één boek lange tijd mijn favoriet en soms lees ik een boek niet eens uit omdat het niet meer nodig is. Het brengt me dan niets nieuws meer of hetgeen wat ik gelezen heb is precies wat ik nodig had.


‘Bewustzijn schept vrede’ van Christina von Dreien is een boek waarvan mijn hele systeem heel blij wordt. Het is het derde boek in een serie. De twee eerdere boeken, geschreven door haar moeder (‘Tweeling als licht geboren’ & Het visioen over het goede) waren een grote: Zie je wel! Zo heb ik het altijd gevoeld!


Een stukje uit ‘Bewustzijn schept vrede’:

“Onze aarde heeft meer ‘hart’ nodig. De aarde is een levend wezen. Dat wezen heeft een bewustzijn en weet precies wat wij hier doen. Het heeft gevoelens, gedachten en een ziel. Het is al miljarden jaren oud en het houdt ontzettend veel van ons en heeft heel veel geduld met ons. Zoals elk levend wezen heeft ook de aarde een energieveld, zelfs een compleet energie energiesysteem. En zoals bij elk levend wezen het geval is, gaat het ook bij de aarde mis als haar eigen energie systeem te zwaar beschadigd raakt, of ze dat nu wil of niet. Dan gaat het gewoon niet meer”.


Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op Christina's website: https://christinavondreien.ch/christina.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page