top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Het interview: Sten WirtzAl 7 jaar is Sten mede eigenaar van kapsalon ‘Rootz’ in Roosendaal en komt elke week een aantal keer naar Yogasite toe om verschillende lessen te volgen.

 

‘Bij Yogasite mag ik zijn wie ik ben, het voelt warm en veilig’.

 

"Er was op een gegeven moment een klant bij mij in de kapsalon en zij vertelde; je moet eens een keertje naar Yogasite gaan, dat is ècht iets voor jou. Ik woon in Breda en dacht waarom ook niet. Was wel klaar met de blessures die ik had, na een tijd lang veel gesport te hebben in de sportschool en het hardlopen. En zo ga ik dus al een tijdje met veel plezier naar Yogasite toe.


Ik kom zelf uit de danswereld. Voordat ik kapper werd, heb ik een opleiding gevolgd aan het Stedelijk Instituut voor Ballet Antwerpen en ben dus een afgestudeerd balletdanser. Omdat ik graag zorg voor andere mensen heeft dit mij bij mijn tweede passie gebracht, namelijk uiterlijke verzorging. Met als resultaat dat ik 20 jaar geleden ben begonnen aan de kappersopleiding en ik vandaag de dag mezelf topstylist, visagist, stylist en kleurconsulent mag noemen. Wij werken in onze kapsalon met natuurproducten van het merk Aveda, ik geef kleuradviezen en werk veel met chakra’s, dus we kijken ook naar binnen en ontstaat er net dat beetje extra wat ik weer heel leuk vind om te kunnen geven aan de klant!


Door mijn hooggevoeligheid neem ik energieën in mijn omgeving snel op en wat Yogasite mij brengt is een stukje stilte en balans. Ik ga nu, na de Aerial yoga les, rechtstreeks naar mijn werk en merk dat de verstilling veel meer in mijn lijf zit. Ben hierdoor beter gegrond en kan de energie vandaag goed laten stromen."


De afwisseling en het brede lesaanbod spreekt Sten aan; Aerial yoga, Kundalini, Power yoga, maar ook een yogaflow. Yoga is nu niet meer weg te denken uit zijn leven.


"Yogasite geeft mij echt een soort familiegevoel, je komt hier thuis, iedereen mag zijn wie hij/zij is en dat voelt warm en veilig. Zo vind ik de lessen van Dorinda bijvoorbeeld heel fijn, zij kan echt iets in je losmaken. Bij haar is het telkens weer een verrassing, heb nog nóóit dezelfde les bij haar gehad, bijzonder vind ik dat! Boban kan net als Dorinda je ook wijze lessen meegeven waar je echt iets mee kunt. Zo is dit inmiddels mijn mantra geworden:

 

Staying calm is a super power!’

 

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page