top of page
  • Foto van schrijverYogasite Team

Het interview: Hollye Saint

Bijgewerkt op: 29 okt. 2019Bijna 3 jaar geleden zette ik voor het eerst een voet binnen bij Yogasite. Niet wetende dat deze stap mijn hele leven zou veranderen en op z’n kop zou zetten. Ik ben door een grote verandering en ook wel een worsteling gegaan. Met mijn werk gestopt en een pad van uitdagingen op gegaan. Heb mezelf beter leren kennen en ben de diepte in gedoken.


Het is een bijzonder pad geweest. Van het mee doen aan yogalessen elke dag, veel tijd in de studio doorbrengen en omringd worden door alle fijne mensen die er werken. Naar het beginnen van de Teacher Training, ondersteuning krijgen via acupunctuur en het volgen van een traject van zelfontwikkeling. Eén grote liefdevolle familie die me onder haar vleugels heeft genomen zonder oordeel en die me heeft laten groeien, hoe chaotisch of mooi het ook was.


Bijna 9 maanden geleden ben ik van mijn fiets gevallen en heb ik mijn voet gebroken. Ik ben geopereerd en heb gips, pinnen en platen in mijn voet gekregen die uiteindelijk na 7 maanden weer verwijderd werden. Vanaf dat moment kon ik beginnen met revalideren.

Tijdens het hele proces moest ik alles loslaten en me compleet concentreren op beter worden. Het was de grootste uitdaging die ik ooit aan heb moeten gaan. Om stil te worden, los te laten, naar binnen te gaan en voelen wat ik echt nodig had. Wat probeerde mijn lichaam me te vertellen?


Doordat ik compleet tot stoppen ben gedwongen, ben ik erachter gekomen waar mijn krachten liggen. Waar ik gepassioneerd over ben. Heb ik me gerealiseerd dat ik alles al in me heb om gelukkig te zijn. Ik hoef er alleen maar de stilte voor op te zoeken en te voelen wat er is.


De laatste maanden heb ik niet veel naar yogalessen kunnen gaan, maar ik heb wel alles wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren op de mat kunnen toepassen ‘off the mat’. Ik kom nog steeds een paar keer per week bij Yogasite. Voor acupunctuur, fysiotherapie of gewoon om even te zitten, te mediteren of een kopje thee te drinken. Yogasite is voor mij thuiskomen. Omringd zijn door mensen met dezelfde energie, die je niet veroordelen om wat er speelt in je leven.


De belangrijkste les die ik geleerd heb, is dat het soms goed kan zijn om je in een oncomfortabele situatie te bevinden. Het dwingt je om te reageren, bewegen, ontwikkelen en groeien. Mijn oncomfortabele periode heeft me geleerd dat ik perfect ben in mijn imperfecties, dat ik nog heel veel ruimte heb om te groeien en dat ik een doel heb in mijn leven.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page