yogasite-pien-romme

PIEN ROMME

Mijn naam is Pien Romme, moeder van drie kinderen. Naast het geven yoga aan tieners, kinderen en volwassen ben ik kunstzinnig dynamisch kindercoach voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. (www.pienkindercoach.nl)
 
Mijn doel is om mensen weer te laten stralen. Balans geven, leren omgaan met de mogelijkheden. Het geeft mij energie als de ander weer een stapje verder komt en meer vertrouwen heeft om zichzelf te kunnen zijn.
Yoga is een hele mooie manier om meer in balans te komen en meer vertrouwen te krijgen in jezelf. 

Je lichaam is het expressiemiddel van je innerlijke zijn; het reageert op je emoties en gedachten door in meer of mindere mate sterk of zwak, soepel of stijf, gevoelig of ongevoelig te zijn. Je lichaam geeft voortdurend signalen hoe je je voelt, hoe je met je lijf omgaat en hoe je in het leven staat.
Het negeren of onderdrukken van deze signalen werkt meestal averechts. Je lichaam zoekt dan altijd een andere zwakke plek waar de spanningen of blokkades naar toe kruipen. Yoga is een weg om je lichaamstaal opnieuw te ontdekken waardoor je weer meer in contact kunt komen met jezelf. Luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft.
 

Toen ik jaren geleden begon met yoga voelde ik me steeds fijner. Het bewust worden van je lichaam, soepeler en sterker, maar er gebeurde nog iets wonderlijks, ik ontdekte dat er diep in mij een plek is waar er altijd rust is, geen emoties, geen gedachtes, geen problemen maar een intens gevoel van vertrouwen, liefde en oneindig weten. Een plek waar we allemaal naar toe kunnen gaan met onbegrensde mogelijkheden.

www.pienkindercoach.nl