top of page

NICKI FORMAN

E-RYT200.png

Met een achtergrond als advocaat en universitair opgeleide, was Nicki's ontdekking van yoga openbarend. Ze verhuisde van Zuid-Afrika, waar ze is geboren en opgegroeid, naar Antwerpen op een moment dat yoga in die stad nog in de kinderschoenen stond. Haar levenspad veranderde drastisch toen Nicki de wereld van yoga begon te ontdekken via intensieve beoefening en theoretische studie ervan.

Haar passie voor yoga groeide exponentieel en leidde tot het opzetten van Yoga Form (nu Radiant Light Yoga); een yogacentrum en gemeenschap waar verschillende vormen van yoga samen kwamen. Yoga Form was de eerste studio in Antwerpen die Kundalini Yoga en meditatie aan bood. 

Ze woont nu in Israel waar ze Yoga en Meditatie lessen geeft; en ook reist ze de wereld over om haar kennis te delen.

 

Nicki heeft de eer gehad om te leren van verschillende docenten en meesters en blijft haar inspiratie halen uit verschillende vormen van yoga en andere tradities. Ze heeft zich ook volledig onder gedompeld in het Journey werk van Brandon Bays. Nicki is een geregistreerd Yoga Alliance yoga docent en gecertificeerd in Kundalini Yoga en Meditatie middels het Kundalini Research Institute (KRI). Ook is ze een zwangerschapsyoga docent, opgeleid in de Khalsa Way. Nicki heeft Aruna Yoga ontwikkeld, waarin verschillende vormen van yoga worden gebruikt en het is gericht op yoga psychologie, het loslaten van emotionele blokkades en heling.

www.aruna.yoga

nicki-forman.jpg
bottom of page