top of page
Meditatie cursus 2021.jpg

MEDITATIE:
ONTWIKKEL JE PERSOONLIJKE PRACTICE

Heb je eenvoudigweg behoefte aan meer rust in je hoofd? Wil je meditatie inzetten, omdat je last hebt van angst- en/of stressklachten? Of ben je nieuwsgierig naar de diepere lagen van meditatie: een diep gevoel van vrede, van stilte in jezelf of het ervaren van eenheidsbewustzijn?

Maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag je je steeds af of dit het nou is? En je het wel goed 'doet'? Of lukt het niet om meditatie in je leven te integreren, omdat je denkt dat het voor jou niet is weggelegd? Omdat het juíst alleen maar drukker lijkt te worden in je hoofd, op het moment dat je stil gaat zitten met je ogen dicht? 

In deze cursus neemt Karimu je mee op weg om je eigen meditatie practice te creëren of te verdiepen. Hij helpt je ontdekken wat meditatie is en wat het niet is. Hoe je meditatie in kunt zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Passend bij waar je nu staat.

Deze cursus bestaat uit praktische informatie en oefeningen die je meteen kunt gebruiken. In opbouwende stappen wen je jezelf aan om langer in meditatie te blijven. Je leert onder andere een Hartslag Meditatie en een Hersengolf Meditatie. Naast samen het mediteren, leer je ook welke rustige bewegingen en ademhalingsoefeningen je kunt gebruiken om jezelf klaar te maken voor meditatie. 

Karimu helpt je ontdekken hoe jij jouw persoonlijke practice het beste vorm kunt geven vanuit jouw specifieke uitgangspunt.

Data:  

Donderdag 25 november, donderdag 2, 9 & 16 december 2021

Tijd:   

19:00 - 20:30 uur

Docent:

Karimu Corbeek

Kosten:

€ 77,- voor leden

€ 97- voor niet-leden

bottom of page