top of page

LITA DASH

lita-dash

Weet jij al wat GEZOND ETEN voor jouw lijf is? Wist je dat niet alles wat gezond is, gezond voor jou hoeft te zijn? Wist je dat juiste voeding en lifestyle kunnen voorkomen dat je klachten of ziektes krijgt of ze wellicht kunnen verhelpen? 

Laat het checken! Sinds 2017 is Sri Sri Ayurveda Nederland ook terug te vinden bij Yogasite in Breda. Ongeveer 1x per maand komt ayurveda specialist Lita Dash uit India naar Yogasite en biedt ayurvedische consulten aan die door veel aanvullende verzekeringen worden vergoed. 

Ayurveda Specialist biedt Polsdiagnose door Ayurveda Specialist specialisten uit India, die afgestudeerd zijn in Ayurvedic Medicine and Surgery (BAMS). Dit is een 6-jarige voltijds universitaire opleiding. Daarnaast hebben ze nog een specialisatie van minimaal 1 jaar gedaan aan het Ayurveda Specialist College.

 

Ayurveda is een van de oudste holistische medische wetenschappen ter wereld. De betekenis van dit Sanskriet woord is kennis (veda) van het leven (ayus). De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) erkent ayurveda als een van de meest complete holistische gezondheidswetenschappen die er bestaan.

 

Nadi Pareeksha, oftewel polsdiagnose, is een ayurvedische techniek waarbij zeer accuraat en uitgebreid zowel lichamelijke als mentale on-balansen en ziektes kunnen worden vastgesteld. Zelfs risico's op gezondheids- problemen in de toekomst kunnen worden opgespoord.

Via de Nadi Pareeksha wordt duidelijk wat de dieper- liggende oorzaak is van klachten, en de aanpak ervan gaat verder dan uitsluitend symptoombestrijding. Inzicht in de werking van je eigen lichaam en persoonlijk advies voor wat jouw lichaam nodig heeft om het zo optimaal mogelijk te laten functioneren, helpen je fit en vitaal door het leven te gaan.

 Ayurveda helpt onder andere bij: 

  • Hartklachten

  • Diabetes

  • Gewrichtsklachten

  • Problemen met de stofwisseling

  • Allergieën

  • Problemen met huid en/of haar

  • Slapeloosheid, stress en hoge bloeddruk 

www.ayurvedaspecialist.nl

06-11397334

bottom of page