top of page

KERSTIN SCHUURINK

'Bewustwording geeft vertrouwen, vertrouwen geeft ontspanning, ontspanning geeft loslaten. Dat is precies wat je nodig hebt tijdens je bevalling'.

 

Mijn passie is het verzorgen van lessen, cursussen en massages tijdens de periode van zwangerschap en moederschap. In mijn praktijk heb ik een ruim aanbod van diverse soorten lessen Kies de voorbereiding die bij je past met zwangerschapsyoga, hypnobirthing of een eenmalige workshop.

De meeste vrouwen vinden de periode van hun zwangerschap heel bijzonder. Misschien gaat niet altijd alles goed, voelt je lichaam wel eens moe of zwaar, ben je misselijk of ziek, hebt je last van al die hinderlijke kwaaltjes, of je maakt je zorgen om je baby, je werk, de verbouwing van je huis of je relatie. Kortom, het is een periode die het waard is om bewust geleefd te worden.

Zwangerschapsyoga geeft je de kans om met aandacht bij je zwangerschap en je kindje te zijn, het biedt je een moment om tot rust te komen. Binding met je kind, luisteren naar de signalen van je lichaam, bewustwording van alle veranderingen, meer leren ontspannen; het maakt je zwangerschap en bevalling er een stuk makkelijker door. Net als het hebben van een positieve mindset. Hoe? Ik leer het je tijdens mijn lessen.

In deze tijd kunnen we op z'n veiligst bevallen maar we vrezen er het meest voor. Laten we terug gaan naar hoe de natuur de bevalling van oorsprong heeft bedoeld. Daar help ik je bij met mijn les aanbod of je nu in het ziekenhuis, thuis of in het kraamhotel wilt bevallen met of zonder pijnstilling. Krijg met goede voorbereiding de bevalling die je wenst.

Welkom in mijn praktijk!!

www.wonderbaarlijk-yoga.nl

06-11076139

kerstin-schuurink.jpg
bottom of page