top of page

FEMKE OORD

Na jaren wat zelf aangerommeld te hebben, ben ik in 2013 Yogasite binnengestapt voor een eerste yogales bij Laura Verstraaten. Sindsdien ben ik eigenlijk niet meer weg te slaan bij Yogasite.

 

Met een stressvolle bureau baan van 8 uur per dag, schreeuwde mijn lijf om mentale rust en lichamelijke beweging. Ik voelde me fysiek en geestelijk ontzettend ongezond en de klachten werden met de dag meer. Yogasite was op dat moment de manier om de schade zoveel mogelijk te beperken. Yoga bracht mij wat ik nodig had en alleen al het zijn bij Yogasite gaf mij een stukje rust. De sfeer die in het gebouw hangt was voor mij al therapie.

 

Vandaar dat ik vanaf het begin ook ben gaan helpen achter de schermen. Het deed me goed om bij te dragen aan een omgeving waar ik zoveel profijt van had en het heeft een pad voor me opgesteld waarvan ik 10 jaar geleden nooit zou hebben gedacht deze te gaan bewandelen. Ik ben de 200 uur TT gaan volgen voor meer verdieping, heb vele workshops bijgewoond en dat alles heeft er in bijgedragen dat ik in 2017 die stressvolle baan heb opgezegd en ben gaan doen wat goed voelt.

 

Na een jaar te hebben rondgereisd, ben ik in 2018 teruggekomen om Annelies een half jaar te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof en sindsdien ben ik blijvend betrokken achter de schermen van Yogasite. Voornamelijk op afstand vanuit het buitenland en zodra ik Nederland weer aandoe, ben ik graag volop in de studio tussen de mensen (mijn Yogasite familie). Die variatie vind ik geweldig.

 

Ik heb me fysiek en mentaal nog nooit zo goed gevoeld sinds ik in 2017 mijn leven opnieuw heb ingericht en Yogasite blijft op deze manier altijd bij me, vanuit waar dan ook. Wat wil je nog meer! Ik ben ontzettend dankbaar… hoe zou mijn leven eruit hebben gezien als ik Yogasite nooit was binnengestapt?!

Femke Oord.jpg
bottom of page