top of page
evy-eising.jpg

EVY EISING

Natuurgeneeskundige praktijk met als specialisaties orthomoleculaire geneeskunde, darmtherapie, orthomoleculaire kindertherapie en ervaringsdeskundige in de bariatrische chirurgie. 

De orthomoleculaire geneeskunde houdt zich bezig met zoeken naar de oorzaken van ontstane klachten. In deze zoektocht kijk ik naar uw voedingspatroon, leefstijl, algehele gezondheid, ziektegeschiedenis en er wordt soms aanvullend laboratoriumonderzoek gedaan.

Onderdeel van de orthomoleculaire geneeskunde is de darmtherapie. Hierbij wordt gekeken naar de darmgezondheid. De darmen zijn namelijk zovéél meer dan alleen een onderdeel van het spijsverteringsstelsel.

Als kinderconsulent help ik graag u en uw kind bij eventuele klachten die verbonden zijn aan het voedingspatroon en leefstijl van uw kind. Ook kan ik u begeleiden bij een gezonde zwangerschap en een goede start die u mee kunt geven aan uw kind.

Praktijk Goed Buikgevoel is er voor iedereen (groot en klein) met spijsvertering gerelateerde klachten, allergieën, huidklachten, klachten na een bariatrische ingreep, verminderde energie of als u vragen heeft over uw gezondheid of suppletie gebruik.

Bent u geïnteresseerd hoe ik u en/of uw kind kan helpen? Neem dan contact met mij op!

www.praktijkgoedbuikgevoel.nl

06-41763748

bottom of page