emmy-hop.jpg

EMMY HOP

Yoga leert mij mijn eigen keuzes te maken. En daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Dat geef ik graag door. Met plezier, met humor. Zachtheid met kracht gecombineerd.

 

Elke keer als ik op de mat ben en er weer 'vanaf' kom ben ik blijer, energieker. Voel ik me sterker. Ook, of juist, in het echte leven. Waar het naar mijn idee uiteindelijk om draait. De veilige plek en het oefenen op de mat maakt mij weerbaarder, en dat mee te nemen naar de plek 'daarbuiten'.

 

Fysiek en mentaal gebeurt er van alles. Het wordt rustiger in mijn lichaam. Er komt ruimte. En daardoor ook in mijn hoofd. Ik geloof in die volgorde: aan de slag gaan met je lichaam, het voelen en het sterker en flexibeler maken.  Whatever goes on in your mind shows up in your body.

 

Ik heb de 200 hour Teacher Training bij Robert Boustany en Dorinda Farver gevolgd en afgerond. En aansluitend de 500 hour TT bij Robert afgerond. Pralaya yoga vind ik heel fijn; zwakke spieren sterker maken. Het maakt dat je lichaam (en je mind) enorm opent.

 

Mensen omschrijven mij als iemand met pit, humor, positieve energie en een mooie fijne stem. Mooie balans tussen yin yang hoor ik ook vaak terug. Die jou leert je fysieke en mentale ongekende mogelijkheden te ontdekken. Maar ook, heel belangrijk, je grenzen.

 

Let's get stronger. Let's yoga.