EEN ANDERE KIJK OP VEERKRACHT

Wil je nou echt eens af van een stress, angst, verdriet of onzekerheid? Of heb je een intens verlangen naar meer ontspanning, helderheid of geluk? Wat het ook is, je zoekt eigenlijk naar een vorm van veerkracht.

 

Iets van buitenaf lijkt nu wellicht invloed te hebben op jouw veerkracht. Maar is dat eigenlijk wel zo? Vandaag kijken we dan ook met elkaar een andere kant op. We kijken naar binnen in plaats van naar buiten. En dan bedoelen we niet letterlijk naar binnen in je fysieke lichaam, maar daar waar ervaringen gecreëerd en beleefd worden.

 

We gaan ontspannen met elkaar in gesprek en zijn nieuwsgierig naar je aangeboren veerkracht. Je natuurlijke staat van zijn is immers een staat van welzijn. Een staat van helemaal oké zijn. Als je dat inziet (en dat gaat verder dan verstandelijk begrijpen), ervaar je weer veerkracht en innerlijke rust.

 

Deze dag is dus voor jou als je ergens last van hebt en daar makkelijker mee om wilt gaan. Voor iedereen die zich veerkrachtig, ontspannen en energiek wilt voelen. Of als je het gewoon - net zoals wij - heerlijk vindt om te praten over mens-zijn en herinnerd wilt worden aan je ware natuur.

 

Het enige wat je vandaag nodig hebt is een vorm van nieuwsgierigheid. De bereidheid om voorbij het denken te kijken zonder opdrachten. We starten de dag met het ervaren van onze veerkracht op het yogamatje. Dus trek makkelijke ‘veerkrachtige’ kleding aan.

 

Deze workshop is inclusief koffie, thee en een (vegetarische) soep.

Datum

Een nieuwe datum volgt zodra wij onze deuren weer mogen openen!

Docent

Natasja Hoogenboom

Kosten

Voor leden van Yogasite: € 65,-

Voor niet-leden: € 75,-

Online deelname: € 65,-