top of page
BA058F95-EE55-4698-B2B3-57662A4D2C71.jpeg

Dance your Freedom

Een YogaDans Workshop met Veda Ela

Dansen helpt je emoties los te laten en schept ruimte in het lichaam. Het opent ook het hart, maakt de geest leeg. Zo wordt het een meditatie en een gebed.

Dompel je lichaam, geest en ziel onder in bewuste bewegingen, extatische dans en de innerlijke stilte van meditatie.

Als iemand in een sjamanistische samenleving bij een heler kwam. En zou klagen dat hij ontmoedigd, ontmoedigd of depressief is, zou de heler vragen:

Wanneer heb je voor het laatst gedanst?
Wanneer heb je voor het laatst gezongen?
Wanneer ben je voor het laatst in stilte geweest?

In deze workshop verkennen we eerst de elementen Aarde en Vuur door middel van bewuste beweging, extatische dans en yoga vinyasa flow. Om de onnodige lasten uit het verleden te verbranden. Met de verlichting die dit brengt komt een bereidheid om de veranderende wereld met nieuwe paradigma's in te stappen.

Via het element Water zullen we stromen met het vloeibare lichaam in ons door middel van zachte en organische bewegingen.

Men zegt dat beweging de snelweg is naar stilte en verstilling. We sluiten af met enkele passieve meditatietechnieken om rust en stilte te verkennen.

De workshop wordt in het Engels gegeven.

Over Veda Ela

Internationale yogadocent en danseres Veda Ela deelt haar yoga-pad met veel passie. Ze heeft tientallen jaren ervaring en helpt mensen weer in contact te komen met hun lichaam, geest en ziel om zo meer duidelijkheid en plezier terug te krijgen in hun leven. 

 

Je kunt meer informatie over Veda Ela vinden op onze en haar website: www.vedaelayoga.com

Datum

Zaterdag 15 April 2023

Tijd

19.00 - 22.00 uur

Docent

Veda Ela

Kosten

€ 40,- voor leden

€ 45,- voor niet-leden

bottom of page