BRIGITTA VAN KOPPEN

De beek stroomt van nature vrijelijk. In de loop der tijd kunnen er obstakels ontstaan die de stroom beperken. Zo kan het ook gaan met de doorstroming van onze energie, door bijvoorbeeld stress of  voedings- en leefgewoonten die niet goed bij ons passen.

 

“Opruimen is opknappen. Ik nodig je van harte uit om dit met inwendige reiniging te ervaren”.
 

Inwendige reiniging
Inwendige reiniging is mijn passie. In de periode dat ik bij een kuuroord werkte, heb ik gezien en ervaren welke resultaten je hiermee kunt behalen. Je geeft je lichaam de gelegenheid om opgeslagen afvalstoffen en spanning los te laten. Na een reinigingsbehandeling voel je je meer ontspannen, opgeruimd en bruis je weer van energie. Het mooie is dat je dit kunt ervaren op alle gebieden: lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch. 

 

Doorstroming energie herstellen
Verontreiniging, uitdroging, zuurstofgebrek en verkramping, kunnen ertoe leiden dat je energie niet meer goed door je lichaam stroomt. Je kunt dan allerlei klachten ontwikkelen. Het gaat erom datgene op te sporen en op te ruimen wat de doorstroming van energie beperkt. Met behulp van de reinigingsbehandelingen kan jouw natuurlijke beweeglijkheid worden hersteld. Je lichaam is in wezen je beste vriend en is het waard om er goed voor te zorgen.

 

Zelfgenezend vermogen ondersteunen
MIjn behandelingen vinden hun oorsprong in de natuur en ondersteunen het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ze bevorderen de samenwerking tussen lichaam en geest. Behandelingen  kunnen los van elkaar of in combinatie gegeven worden. Reflexzone therapie kan onderdeel uitmaken van alle behandelingen. Extra aandacht besteed ik aan de ademhaling, het stemgebruik en de buik; vooral de dikke darm. 

 

Gezonde darmen basis voor vitaliteit
Vitaliteit begint bij een goede darmgezondheid. Onze darmen werken rechtstreeks samen met de hersenen en worden daarom ook wel het tweede brein genoemd. Dit verklaart waarom je je na een reinigingsbehandeling ook in je hoofd rustiger en schoner kunt voelen.

“Onderhoud in de vorm van inwendige reiniging helpt je op weg naar jouw persoonlijke recept voor welzijn.”

www.brigittavankoppen.nl

06-45359588

brigitta-van-koppen.jpg