top of page

BIANCA SCHUTJES

Op mijn 18e vond ik mijn eerste yogalerares die me inspireerde om op een nieuwe manier te werken met lichaam en geest; door naar binnen te keren. In hetzelfde jaar begon ik met mijn opleiding dans en bewegingstherapie wat me nog verder in deze richting bracht. Met behulp van dans en poweryoga lukte het me om vanuit mijn hoofd in mijn lichaam te komen en op een gegeven moment ontstond de drang me verder te verdiepen in alle andere aspecten die yoga te bieden heeft.

 

In 2017 besloot ik naar India te gaan, naar een yoga retreat met de focus op hatha yoga en meditatie. Een paar maanden later ging ik terug om daar drie maanden te werken als danstherapeut. Ik zag hoeveel yoga deed voor de mensen in de retreat en besloot dat ik dit graag zelf aan mensen wilde brengen. Daarom ging ik naar Rishikesh en voltooide daar een teacher training, zodat ik naast het helpen van mensen met danstherapie ook mensen kon gaan inspireren en begeleiden door middel van yoga.

 

Na mijn teacher training ben ik nog een keer terug gegaan naar India om me verder te verdiepen in yoga en ik weet zeker dat dat niet de laatste keer zal zijn. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen door het volgen van verschillende workshops en ben ik begonnen aan de 500-uur teacher training van Robert Boustany.

bianca-schutjes.jpg
bottom of page