ARUNA YOGA

aruna-yoga

Gedurende de Aruna Yoga Teacher Training dagen, openen Nicki & Dorinda het ochtendgedeelte zodat iedereen hieraan deel kan nemen in workshop-vorm. Dit zal een praktische workshop zijn van Aruna Yoga, ontworpen om jouw sluiers te liften en je Zelf te ontdekken.

Aruna yoga is een vorm van yoga die verschillende vormen omvat, zoals Hatha, Vinyasa en op Kundalini yoga gebaseerde houdingen en technieken. Het is een practice die gebaseerd is op bewustzijn op alle niveaus; op wat er nu is en wat er omhoog komt. Ongeacht wat het is. Het leert je om het nu te omarmen en zonder oordeel te ervaren. Het geeft een mogelijkheid om de wispelturigheid van je gedachten tot rust te brengen door een toeschouwer te worden.

Het is niet nodig om lenig te zijn, of zelfs om fysiek in staat te zijn yoga te beoefenen. Het doel van Aruna yoga is om emotionele blokkades te doorbreken, door verschillende technieken van yoga, pranayama en meditatie te gebruiken. Natuurlijk kan het ook fysiek sterke uitwerkingen hebben wanneer de houdingen, op basis van Kundalini yoga, actief worden beoefend. Maar het gaat veel verder dan het fysieke en door alleen maar aanwezig te zijn bij de workshop, zonder aan het fysieke gedeelte mee te doen, zul je de helende werking ervaren.

Het is een helende practice met als doel om de deelnemer in verbinding te brengen met zijn natuurlijke staat van zijn, de vrijheid, vrede en waarheid die zich in ons allemaal bevindt! Vanuit deze oneindige Zelf, is er ruimte voor heling, transformatie en bewustwording. De practice ondersteund deze innerlijke verbinding. Muziek, geluid, en emotionele release zijn hier onderdeel van. We gebruiken asana (yogahoudingen), pranayama (ademhalingsoefeningen), concentratie en meditatie om de gedachten te stillen. We verweven de vraag 'Wie ben ik' in het proces, om identificatie met de illusie en scheiding van de waarheid van onze ware Zelf los te laten. Met het beantwoorden van deze vraag realiseren we de staat van Sat Nam.

De workshop begint met een stilte-meditatie van 8u45 tot 9u00. De workshop wordt gegeven in het Engels.

Data

do 26 - vr 27 - za 28 - zo 29 mrt 2020 | 8u45 - 11u30

do 4 - vr 5 - za 6 - zo 7 jun 2020 | 8u45 - 11u30

do 10 - vr 11 - za 12 - zo 13 sep 2020 | 8u45 - 11u30

do 19 nov 2020 | 8u45 - 11u30

Docenten

Nicki Forman & Dorinda Farver

Kosten

55 euro

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?