top of page

MAAIKE MENALDA

IMG_7735.jpg

Mijn naam is Maaike Menalda en ik ben transformatie coach en regressie therapeut. Mijn behandelingen zijn holistisch en energetisch. Ik kijk en werk met jou op alle lagen en zorg voor een reset op alle vlakken: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch.

 

Nare ervaringen in het leven laten vaak naast de emotionele reactie juist een fysieke inprent achter. Dat zorgt voor een blokkade. Dat hebben we vaak niet door, maar kan op langere termijn tot heftige mentale of fysieke klachten kan leiden. Deze blokkade kunnen we snel en gemakkelijk weer opheffen, waardoor energie weer gaat stromen. Jouw lichaam vertelt precies waar wat op te lossen valt.

 

Door de coaching en de therapie word je bewuster van je gedrag, je patronen en leer je deze bij te stellen. 

Je zal meer rust in je hoofd en in je lichaam ervaren.

 

Veel van onze ellende is geregeld al veel eerder ontstaan, namelijk door overerfelijk familie trauma. Thema’s die zich herhalen in de generaties daarna in een andere setting. 

 

Ik werk met verschillende doelgroepen met hele diverse problematiek bij kinderen, jongeren, ouders, vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

 

Hulpvragen kunnen werk gerelateerd zijn, niet lekker in je vel zitten, burnouts, te gevoelig- emotioneel zijn,  misbruik, agressie, frustraties, depressies, angsten of andere thema’s. Niks is ( mij te ) gek en ik heb ervaring op alle gebieden.

 

Ben jij toe aan een reset, een nieuw hoofdstuk? Ik help je graag naar een leven meer vanuit flow dan vanuit overleef stand.

 

Naast therapeute ben ik ook gediplomeerd orthopedagoge en leerkracht basisonderwijs.

 

Www.emotionandmotion.nl 

bottom of page