top of page

AGNES MOUWS

yogasite-agnes-mouws

Ik heb één doel en dat is jou met plezier naar je werk zien gaan! Al van jongs af aan wist ik dat ik mensen een leuker werkleven wilde bezorgen. Na een lange reis naar Azië kwam ik thuis bij de opleiding tot life- en loopbaancoach. Na meerdere opleidingen en een sprong uit mijn comfortzone ben ik gestart als zelfstandige en doe ik wat ik het aller-leukste vind: er voor zorgen dat mensen plezier in hun baan hebben!

In mijn coaching help ik mensen bij het structureren van hun gedachten en stimuleer ik ze om over te gaan tot actie. Weg met die beren op de weg! Wat mijn coaching krachtig maakt is dat je alles meteen in de praktijk kunt toepassen. Eigenschappen die mij kenmerken: vrolijk, empatisch, stimulerend, oplossingsgericht en verfrissend. 

Je kunt bij mij terecht met vragen over:

 • Hoe haal ik meer plezier en voldoening uit mijn werk? 

 • Hoe komt het dat de functie die ik heb, steeds minder bij me past? 

 • Ik ervaar veel druk bij mijn huidige werkgever? Zit ik nog wel op de juiste plaats?

 • Ik heb ontslag gekregen, en nu? 

 • Na mijn burn-out wil ik wat anders, maar wat? 

 • Hoe haal ik meer uit mijn leven? Gericht op persoonlijke groei en effectiviteit

 • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging in mijn loopbaan, maar weet niet hoe ik die het beste kan aanpakken

 • Ik wil dat mijn talenten beter tot hun recht komen in mijn huidige baan

 • Ik heb het gevoel dat ik steeds tegen dezelfde belemmerende patronen aan loop. Hoe kan ik hier verandering in brengen? 

 • Welke studie moet ik kiezen? (om die carrièreswitch te maken)

 • Er zijn zoveel MBO/HBO/WO studies, welke moet ik kiezen? 

 • Hoe kan ik mijzelf nog beter profileren in het sollicitatieproces? 

 • Of zit je uren naar de vacaturesites te starten maar is er geen enkele functie die er echt uitspringt? 

Zo werk ik: 

In een coachgesprek met mij gaan we op zoek naar jouw persoonlijke waarden, wat vind jij nu daadwerkelijk belangrijk in het leven? Wat drijft jou en waar word je echt gelukkig van? Ik nodig je uit om te dromen over de toekomst: Hoe zou je leven eruit zien als er geen belemmeringen waren? 

Als je weet waar je gelukkig van wordt, ben je ook beter in staat een baan te vinden die echt bij je past. We formuleren samen de gewenste situatie en stellen hierbij doelen en acties op. We maken een helder en concreet stappenplan waarbij iedere stap bijdraagt aan waar het voor jou daadwerkelijk om draait in het leven. Als we antwoord hebben op al deze vragen maken we een vertaalslag naar de arbeidsmarkt en gaan we verschillende functies onderzoeken. Als arbeidsmarktspecialist weet ik als geen ander hoe je jezelf kunt onderscheiden tussen al die sollicitanten EN ook hoe je echt contact kunt leggen met werkgevers uit jouw eigen top 10!

 

Concreet betekent dit: 

Personal branding, schrijven van een persoonlijk cv/motivatie, personal branding, solliciteren via LinkedIn, creatief solliciteren, selectiemethoden en interviewtechnieken van recruiters, netwerken voor werk, solliciteren met zelfvertrouwen.

 

Mijn opleidingen & certificeringen

HBO Personeel & Arbeid, Post-HBO, Balanscoach, Acceptance & commitment therapie, Persoonlijk leiderschap, Systemisch werken, Effectieve communicatie met NLP-technieken, Balans tussen werk en privé, Succesvol solliciteren (Aaltje Vincent), LinkedIn training, Gecertificeerd voor het afnemen van diverse Assessments (TMA, Pearson), Geregistreerd loopbaanprofessional NOLOC .

www.plezierinjebaan.nl

06-53554593

bottom of page