500 HOUR TEACHER TRAINING

Deze 500 hour Teacher Training wordt gegeven door Robert Boustany. Als je een Yoga Alliance certified 200 hour TT hebt afgerond, kun je doorstromen naar deze 500 hour TT (of eigenlijk de aanvullende 300 uur op de al behaalde 200 hour certificering) met Robert. Zowel de 200 als 500 uurs certificaten kunnen geregistreerd worden via Yoga Alliance (www.yogaalliance.org).

 

Voor de 500 uur opleiding word je verwacht om 27 lesdagen te volgen om het certificaat te behalen. Het systeem is flexibel, dus je kan op elk moment instromen, en hoeft ook niet alle lesdagen mee te volgen. Je plant gewoon in wat er voor jou kan. Je betaalt ook enkel voor de dagen die je komt.

 

In de 500 uur opleiding ga je, ten opzichte van de 200 hour TT, een stuk dieper in op de therapeutische toepassingen van yoga, en de energetics.

 

De kosten voor de opleiding vind je hier. Verder zijn er geen specifieke toelatingseisen en kun je ook losse dagen aansluiten zonder de volledige opleiding te willen volgen. 

 

Op deze pagina vind je ook een overzicht van de komende opleidingsdata, wanneer deze ingepland zijn. Hier kun je je ook inschrijven voor deze dagen.

 

Robert komt gemiddeld 3 keer per jaar naar Breda, en geeft dan telkens 4 dagen voor de 500 uur opleiding. Aangezien Robert erg intuïtief te werk gaat, is er geen vooraf vastgelegd programma. Wel komen de verschillende categorieën van Yoga Alliance gewoon terug in de lesdagen (anatomie, asana practice, filosofie,…) zodat je wel gewoon aan je uren komt. De literatuurlijst vind je hier

Tijdens de lunchpauze wordt er een vegan soep geserveerd. Dit is inclusief in de prijs, als ook thee en water gedurende het weekend.

Deze opleiding wordt gegeven in het Engels.

Kijk dit filmpje om te horen waarom we deze opleiding aanbieden.

Mis je nog informatie of heb je een vraag over de info hierboven? Neem dan zeker contact met ons op via info@yogasite.nl of 06-20013848.

Wil je je inschrijven? Dat kan hieronder! Lukt het niet? Kijk dan op de website van MindBody Online. 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Yogasite | Dr. Struyckenstraat 165 | Breda

ZOEK JE IETS ANDERS?

@ManondeKoningphoto